Nadležne inspekcije prekontrolisale su i Skupštinu Srbije
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

19. feb. 2016

Inspekcija povukla sa tržišta 350 neispravnih političara

BEOGRAD, 19. februar 2016, (Njuz) – Tržišna insekcija povukla je danas iz prometa oko 350 političara za koje se ispostavilo da su štetni po zdravlje ljudi, saznaje Njuz.

Tržišna inspekcija je, u saradnji sa kolegama iz sanitarne i veterinarske službe, prekontrolisala više od 30 sedišta stranaka, ugostiteljskih objekata, ali i Skupštinu i Vladu Srbije.

– U kontroli smo pronašli više od 200 političara koji su potpuno pokvareni i samim tim škodljivi za ljudsku upotrebu, dok njih 150 nije moglo da priloži odgovarajuće dokaze o poreklu i deklaracije kojima pokazuju iz čega se sastoji njihova politika – kažu u Inspekciji.

Iz te institucije navode da će u narednim danima biti podneta krivična prijava protiv NN lica koja su štetne političare stavila u promet.

– Broj neispravnih političara govori nam da nije u pitanju slučajnost već da je u pitanju ozbiljna, organizovana akcija. Tome svedoči i činjenica da smo u čak tri stranačka sedišta pronašli alat za prelepljivanje deklaracija, gde su političarima kojima je istekao rok trajanja, preko starih deklaracija sa imenom partije prelepljivali potpuno nove deklaracije sa imenom nekih drugih stranaka. Nakon toga, pokvareni političari su puštani u dalji promet – navodi tržišni inspektor Mićko Lazarević.

U inspekciji navode da se njima ili sanitarnoj inspekciji jave svi koji su imali bilo kakve psihičke ili fizičke tegobe nakon konzumiranja političara u bilo kojem obliku jer postoji sumnja da su mnogi građani u prethodnom periodu dolazili u kontakt sa škodljivim pokvarenim političarima.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kao i sve ostalo u danasnjoj Srbiji, ova brojka je daleko od istine. Pokvarenih je daleko vise!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   P.S.
   Eto na primer, Tomu Diplomu garantovano nisu povukli iz opticaja, dok je danas potpisao dokument!

 2. Ja sam kaže:

  U mom kraju kvarljivu stoku spaljujemo ili pokopavamo.
  Pa neka sami izaberu.

 3. folirant kaže:

  Droga stetna, ljudi konzumiraju. Duvan stetan, stanovnistvo konzumira. Alkohol stetan i opet se konzumira. Krediti opasni, oni koji ih dobiju, hvale se. U fudbalu mucke, narod gleda i posecuje. Vecina medija manipulira, konzumenti ih gutaju……
  A sta za ovu situ od 350, ima ih bar 100 puta vise. Iako je odvratno pokvareno, cak zaudara po Evropi, istekao rok trajanja pre nego sto su pusteni u promet…videcete na glasanju koliko je stanovnistva ludo za njima.
  Somovi najbolje idu na bucku ( buc…buc…buc..) i kad nesto smrdi na udici.

 4. scoby kaže:

  Reciklirace sve njih nas Dragi Veliki Vodja, kao sto Matijevic reciklira pokvareno meso…

 5. voya montoya kaže:

  To su narodni tribuni…Na terenu je situacija još tribunalnija…

 6. Suhi Kruho kaže:

  Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković poziva sve “građane” Topličkom okrugu da joj se jave direktno u restoranu na Trgu Nikole Pašića broj 13 i poklanja čašu bistre vode iz Beograda na vodi.
  Vaše usmene pošiljke za “termin” će čitati Jedinstveni Srbin Palmo, tumačiti dokazani Socijalista Mrko i prevoditi naslednik PUPS-a Krko. U štampariji 3D-sprinterica još nije nađena legalna baza za trgovinu udarnog celulita.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *