nazad na vrh

Irena Vujović promašila zgradu Ministarstva ekologije zbog smoga

Beoinfo
Ministarka Vujović ispred ulaza u pogrešno ministarstvoFOTO: Beoinfo

BEOGRAD, 9. novembar 2020, (Njuz) – Nova ministarka ekologije Irena Vujović jutros je, prilikom dolaska na posao, zbog smoga ponovo promašila zgradu u kojoj je njeno Ministarstvo. Kako javlja naš izvor iz Ministarstva zaštite životne sredine, njoj se ovo dešava već treći put u poslednjih nedelju dana.

– Iako sam voljna da u okviru svog resora postignem velike rezultate, od prvog dana se suočavam sa svakodnevnim kašnjenjima na posao jer vozač ne vidi gde treba da vozi. Predlagala sam mu da uključi GPS, ali on tvrdi da ni GPS ne radi zbog gustog dima. Otkud sad ta dimčina, nemam pojma – izjavila je za Njuz ministarka Vujović.

– Već danima lupam glavu pokušavajući da shvatim zašto nam je vazduh ovako siv. Jedino razumno objašnjenje jeste da je u pitanju magla jer ipak je jesen. Probudim se ujutru i pogledam kroz prozor, sve je sivo, krenem na posao, sve je sivo, vraćam se kući, opet sve sivo. Hoće li se već jednom neko u ovoj zemlji pozabaviti rešavanjem tog problema? – zapitala se ministarka – Predložiću premijerki da osnuje Ministarstvo za borbu protiv dima jer ovako više ne može da se živi – dodala je ona i iznela zanimljivu ideju kako rešiti ovaj problem.

– Možemo da napravimo ogromne ventilatore koji će terati ovaj dim van Srbije, a pošto za njihov rad treba dosta struje, jedino rešenje je da pojačamo rad termoelektrana. Zamolila sam koleginicu iz resora energetike da pojača iskopavanje lignita, da rasteramo već jednom ovu dimčinu – zaključila je ministarka Vujović.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. O ovoj spodobi je pisao Đorđe Višekruna, nemoral,krađa i pljačka su joj u krvi a odgovara kao takva naprednjacima.

    • Нама је добро и овако. Не треба нама неко из Луксузембурга да соли памет.

  2. Najbolje da zgradu, a samim tim i radno mesto, okreči u pink. Onda će da svetli i noću, pa će je lako pronaći. A možda da se preseli na pink, kao mnogi naprednjaci, koji tamo provode više vremena, nego na svom radnom mestu. Ubedjen sam da vozači napredne stranke mogu tamo da stignu i zatvorenih očiju!

    • Добра идеја! Види се да дечко није завршио факултет преко везе. п.с. Ти би далеко сигурно код нас у странку!

  3. Ma bitno je da ima usne , abartovane za …respirator…!!

  4. Жути су нас уназадили за сто година. Само напред госпођо Вујовић, Заклопача је уз Вас!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix