njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

19. apr. 2013

Ismejale je drugarice jer je obula čizme iako još nije leto

Sandra nije znala da se čizme nose samo ako je temperatura preko 25 stepeni

BEOGRAD, 19. april 2013, (Njuz) – Sandra Radmilović, učenica sportske gimnazije u Beogradu, doživela je veliku neprijatnost kada su je drugarice ismejale videvši da je u školu došla u čizmama iako je tek proleće, saznaje Njuz.

Sandra kaže da već nekoliko godina unazad primenjuje modu nošenja čizmi uz suknju, ali da nije bila upoznata sa novim trendom da se čizme ne nose ako spoljna temperatura ne pređe 25 stepeni.

– Čim je otoplilo, izvadila sam iz ormana svoje čizme za sneg i pomislila kako je vreme da ih prošetam uz svoju novu mini suknju. Međutim, čim su me ugledale u školi, drugarice su počele da se smeju i da glasno dovikuju: “Pa nije ti sad leto!” – prepričala nam je Sandra ovaj događaj.

Jedna od Sandrinih drugarica, Milica Predić, kaže da joj je bilo jako čudno kada je ugledala Sandru sa čizmama, iako do leta ima još dosta vremena.

– Ne pamtim kada sam videla neku devojku da nosi čizme u proleće, a Sandra nas svojim postupcima blamira pred devojkama iz drugih odeljenja. Prošlog leta je recimo došla u plitkim čizmama iako zna da se odavno nose one do kolena, a zimi nije htela da nosi patike sa ravnim đonom kao sve druge devojke koje prate zimsku modu – rekla je ova Sandrina drugarica.

U beogradskim prodavnicama trenutno vlada nestašica svih vrsta ženskih čizmi, a kako smo saznali, razlog što su sve planule je najverovatnije strah devojaka da im se ne desi situacija od prošle godine kada mnoge od njih celo leto nisu izlazile napolje jer nisu stigle da na vreme kupe svoj par letnjih čizmi.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Летње чизме буде еротске фантазије код мушкараца:
  -Какав ли се то лист крије иза јединог неоткривеног дела тела?

 2. dejocar kaže:

  dinosaurusi su umreli od letnje cizmice

 3. hmmm kaže:

  A vidim, nestasica je i pravopisa i gramatike…

 4. Tetka kaže:

  Али стварно!

 5. Natasa kaže:

  Ne znam samo jesu li gore one heklane cizme ko babin milje, ili one sto lice na patofne sto ih ima u svim bojama. Mogu misliti kako li im se u tome usmrde noge na +30. Ili mozda tim ribama nozice ne smrde…

  1. Жика kaže:

   Ne, tim ribama smrde ribe!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *