nazad na vrh

Ismejale je drugarice jer je obula čizme iako još nije leto

Sandra nije znala da se čizme nose samo ako je temperatura preko 25 stepeni

BEOGRAD, 19. april 2013, (Njuz) – Sandra Radmilović, učenica sportske gimnazije u Beogradu, doživela je veliku neprijatnost kada su je drugarice ismejale videvši da je u školu došla u čizmama iako je tek proleće, saznaje Njuz.

Sandra kaže da već nekoliko godina unazad primenjuje modu nošenja čizmi uz suknju, ali da nije bila upoznata sa novim trendom da se čizme ne nose ako spoljna temperatura ne pređe 25 stepeni.

– Čim je otoplilo, izvadila sam iz ormana svoje čizme za sneg i pomislila kako je vreme da ih prošetam uz svoju novu mini suknju. Međutim, čim su me ugledale u školi, drugarice su počele da se smeju i da glasno dovikuju: “Pa nije ti sad leto!” – prepričala nam je Sandra ovaj događaj.

Jedna od Sandrinih drugarica, Milica Predić, kaže da joj je bilo jako čudno kada je ugledala Sandru sa čizmama, iako do leta ima još dosta vremena.

– Ne pamtim kada sam videla neku devojku da nosi čizme u proleće, a Sandra nas svojim postupcima blamira pred devojkama iz drugih odeljenja. Prošlog leta je recimo došla u plitkim čizmama iako zna da se odavno nose one do kolena, a zimi nije htela da nosi patike sa ravnim đonom kao sve druge devojke koje prate zimsku modu – rekla je ova Sandrina drugarica.

U beogradskim prodavnicama trenutno vlada nestašica svih vrsta ženskih čizmi, a kako smo saznali, razlog što su sve planule je najverovatnije strah devojaka da im se ne desi situacija od prošle godine kada mnoge od njih celo leto nisu izlazile napolje jer nisu stigle da na vreme kupe svoj par letnjih čizmi.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Летње чизме буде еротске фантазије код мушкараца:
    -Какав ли се то лист крије иза јединог неоткривеног дела тела?

  2. dinosaurusi su umreli od letnje cizmice

  3. A vidim, nestasica je i pravopisa i gramatike…

  4. Али стварно!

  5. Ne znam samo jesu li gore one heklane cizme ko babin milje, ili one sto lice na patofne sto ih ima u svim bojama. Mogu misliti kako li im se u tome usmrde noge na +30. Ili mozda tim ribama nozice ne smrde…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix