njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

06. sep. 2013

Istraživanje: Muškarci koji imaju dečka skloniji homoseksualizmu

Redovni seksualni odnosi muškarca sa muškarcem povećavaju šansu da neko od njih postane gej

SREMSKA KAMENICA, 6. septembar 2013, (Njuz) – Istraživanje Instituta za seksualni bihejviorizam iz Sremske Kamenice utvrdilo je da su muškarci skloniji homoseksualizmu ukoliko imaju ili su imali momka.

Kako tvrde naučnici sa ovog institute, 100 odsto muškaraca koji su trenutno u vezi sa osobom istog pola pokazuje znake homoseksualnog ponašanja.

– Naši rezultati su isti za sve socijalne grupe, bez obzira na njihov materijalni položaj, obrazovanje, religijsku pripadnost ili boju kože. Mnoge dileme vezane za seksualno opredeljenje muškaraca su otklonjene i sada možemo sa sigurnošću tvrditi da su muškraci koji spavaju sa drugim muškarcima skloniji homoseksualnom ponašanju od drugih – kaže Stanko Mirković iz Instituta.

Po njegovim rečima, razlozi za ovakvo ponašanje su čisto biološke prirode.

– U mozgu muškarca koji se zaljubi u drugog muškarca ili ima redovne seksualne odnose sa njim dolazi do promena i izgledi da on postane gej rastu. Ukoliko ovakav odnos potraje, promene su toliko intenzivne da za takvu osobu definitivno možemo reći da je homoseksualac – kaže ovaj naučnik.

Interesentna činjenica je da se potpuno suprotni rezultati dobijaju kada su žene u pitanju. Naime, istraživanje je pokazalo da žene koje su u vezi sa muškarcima ne pokazuju gotovo nikakve homoseksualne sklonosti. Naučnici za sada nemaju objašnjenje za ovu pojavu, ali smatraju da su opet biološki razlozi u pitanju i najavljuju formiranje istraživačkog tima koji će dati odgovore na ovo pitanje.

Bojan Savić

 1. Плодови гнева kaže:

  Ништа ново. Већ одавно научници емпиријски основано тврде да мушкарци који верују у ЕУтаназију, људска права и родну равноправност имају изразите педерске склоности, без обзира на социјалну групу којој припадају, материјални положај, образовање, религијску припадност или, далеко било, расу и боју коже. Ове тврдње се заснивају на схватању таквих мушкараца да су идеал женске лепоте, памети и сексипила извесне Соње, Наташе, француске снајке и удовичке. Међутим, постоје исто тако већ дуго тврдње да је Њуз добио добру лову да би пропагирао предстојећу Дачекову и Вучкову параду педера, која се безалтернативно мора одржати, без обзира на број погинулих и висину жандармских ексклузивних дневница.

  1. Ajme kaže:

   Pretrudio si se smoru. Nisi ti gnevan sine, ti si frustriran. Mozda treba da odes na masazu prostate.

 2. MikeMik kaže:

  Gorcin?

 3. Miloje kaže:

  Nikada neću razumeti žene,moraju kontrirati pa idi bogu!

 4. Slavko kaže:

  Šta je sa ženama koje imaju devojčicu?
  Čemu su one sklone?
  Konceptualnoj umetnosti?

  1. celtic kaže:

   Sklone su majčinstvu, idiote.

   1. Slavko kaže:

    Tako mi i treba kad hoću da budem duhovit. Jeb'o me naslov. Mislio sam devojčcu.

 5. Janje kaže:

  Nadam se da i drugi vide ovo kao kritiku svih onih glupih “istrazivanja” koje novinari cesto objave a da nisu ni proverili izvore, niti razmislili koliko je glupo to sto govore.

  To su one fore tipa, “Revolucionarno otkrice! Muskarci koji imaju 20 godina mladju zenu duze zive!” Onda zene misle da su one za to zasluzne. Pa ako muskarac ima 20 godina mladju zenu, to znaci da je ili mladolik (i veoma zdrav?), ili jako pametan i zabavan, ili bogat (i ima para za doktora?). Tu vrstu nelogicnog razmisljanja nazvase “post hoc ergo propter hoc”. Ali kamo srece da narod ume da razmislja, ha ha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *