njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. mar. 2011

Istraživanje: Muškarci se ne javljaju na telefon samo kada imaju seks

Savremeni muškarac se u (skoro) svakoj situaciji javlja na telefon

KALIFORNIJA, 2. mart 2011. (Njuz)  – Rezultati nedavnog istraživanja na institutu za sociološke studije na Berkliju pokazala su da će muškarci uvek odgovoriti na telefonski poziv, osim u situaciji kada ih u tome sprečava fantastičan seks sa osobom koja nije ona koja ih zove.

Istraživanje je obuhvatilo sve fokus grupe na uzorku od oko 5000 muškaraca, uključujući muškarce koji su bili na službenom putu, one koji su izašli da se vide sa prijateljima, kao i one koji su otišli na poslovni ručak.

– Bez obzira gde su rekli da idu, svi ovi muškarci su u trenutku neodgovaranja na telefonski poziv bili usred veoma intenzivnog seksualnog odnosa – rekao je istraživač Robert Andersen.

Studija je pokazala da su u 74 odsto slučajeva muškarci koji se ne javljaju na telefon imali seks sa ženskom osobom koja je lepša, zgodnija i mlađa od osobe koja ih poziva. Takođe u 80 odsto slučajeva seks je bio sa osobom koja bolje izvodi felacio, a čak u 92 odsto slučajeva osoba je u krevetu ispunjavala muškarcu fantazije koje je osoba koja poziva odbijala da uradi.

– U nekim slučajevima osoba zaista nije mogla da se javi jer je ispražnjena baterija – rekao je Andersen – Međutim, u svakom od tih slučajeva baterija se ispraznila zato što je muškarac proveo noć u tuđem stanu pa nije mogao da napuni telefon ili ju je ispraznio intenzivnim slanjem fotografija svojih genitalija drugim ženama – dodao je istraživač.

Studija je takođe pokazala da u 99 odsto slučajeva muškarci koji se u društvu nervozno javljaju na telefon i zamuckuju dok pričaju, rade to jer planiraju da imaju seks sa osobom koja se nalazi sa druge strane linije.

Istok Pavlović

Inspiracija sa http://www.theonion.com/articles/study-women-always-answer-their-phones-unless-they,18254/

 1. Marko kaže:

  Svaka čast hehe

 2. Jovan s.s. kaže:

  Zato li su traženiji muškarci kod žena,koji poretko se javljaju na telefon pa jadne zamišljaju da su u seksualno dobroj formi.Dobar recept za muškarčenje.

 3. tamaragv kaže:

  ‘…sa osobom koja nije ona koja ih zove’
  ahahahahahahahahahaha

 4. Tetka kaže:

  Ahahahaha! Ovo muškarci sami sebi napravili reklamu…! :))

 5. Dejna kaže:

  Istoke, Istoke… ovo je malo skinuto sa The Onion, a?

  1. Istok Pavlović kaže:

   Jeste, rekao sam uredniku da stavi link do originalnog teksta, ali izgleda da je zaboravio.

   Evo ga ovde: http://www.theonion.com/articles/study-women-always-answer-their-phones-unless-they,18254/

 6. Anastasja kaže:

  Gospodo, nezanosite se glupostima. Provereno je da onaj deo vašeg tela na kojem može da se izvodi falacio, služi do 98% vašeg životnog veka samo za mokrenje.

  1. Jovan s.s. kaže:

   Bravo!!!Istini u oči.

   1. Душан kaže:

    Јоване, замуцкујеш док одобраваш Анастасјине тврдње о комичности мушкараца …

    1. Jovan s.s. kaže:

     Dušane,veliki ma možda sam pomislio na ono do stotke,mislim godina!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *