Svi stanovnici predizbornih spotova imaju stan i posao
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. feb. 2018

Istraživanje: Najveći broj Srba bi voleo da živi u predizbornom spotu

SRBIJA, 13. februar 2018, (Njuz) – Sudeći po istraživanju Instituta za migracije i marketing iz Sremske Kamenice, za većinu građana Srbije, predizborni spotovi su najpoželjnije mesto za život. Rezultati dobijeni tokom opsežnog ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da je ovaj trend konstantan i da dobija na intenzitetu tokom svake kampanje.

– Preko dve trećine ispitanika sa kojima smo razgovarali priznaje da bi se najradije preselili u neki od predizbornih spotova prikazanih tokom kampanje za beogradske izbore, kaže dr Hanibal Junaković sa Instituta iz Kamenice. – Udoban život, visok životni standard, besplatno i kvalitetno školstvo su najvažniji razlozi visokog rejtinga koji, kao potencijalno mesto za život, spotovi imaju među građanima Srbije – objašnjava dr Junaković.

Građani koji su učestvovali u ispitivanju kažu da su spremni da sve ostave iza sebe i bez ikakvog kolebanja presele u neki od predizbornih spotova koji se ovih dana prikazuju na televizijama.

– Odavno razmišljam o odlasku iz Srbije. Razmatrao sam više mogućnosti, ali život u predizbornom spotu trenutno izgleda najprimamljivije – potvrđuje Jovan Joković iz Beograda. – Raspitivao sam se kod svojih prijatelja koji žive u inostranstvu i mogu vam reći da nigde nije dostignut tako visok standard. Plate su visoke, grad čist i uređen, svuda su nasmejani i srećni ljudi, zdravstvo i školstvo su na najvišem nivou, a dobro znate da nam sve to ovde nedostaje. Velika prednost je i što ne bih morao da učim novi jezik, pa bih lakše prebrodio period prilagođavanja. Već se raspitujem o uslovima koje moram da ispunim da bih se preselio. Supruga se još uvek malo nećka, ali sam počeo da joj puštam spotove po nekoliko puta na dan i već vidim da je blizu odluke da ostavi sve iza sebe i počne novi život – ispričao nam je on.

Bojan Savić

 1. Đuson kaže:

  Šta se nećka,ja bih je ostavio,tamo verovatno ima i slobodnih žena po njihovoj meri a meni da paše

 2. Ja sam kaže:

  Ima li života posle spota?

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  A koja partija pravi izbore svake godine? Koja partija pušta predizborne spotove, na svojim televizijama, sedam dana u nedelji 24 sata? Pa kakve rezultate izbora onda očekujete??!!

 4. Радојица kaže:

  Само Спотицање Србију Спашава!😵🤓🤡

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *