njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

03. jan. 2014

Istraživanje: Torenti najgledaniji tokom Novogodišnje noći

Građani i ove nove godine odlučili da svoje gledalačko poverenje daju PirateBay

SRBIJA, 3. januar 2014, (Njuz) – Prema istraživanju AGB Nielsen, tokom Novogodišnje noći, najgledaniji su bili piratski sadržaji skinuti preko torenta. Ovo je ko zna koji put za redom da su se građani odlučili da svoje gledalačko poverenje daju PirateBay, KickAss, AvaxHome i drugim kanalima za distribuciju nelegalnog, ali ultra novog video sadržaja.

– Interesantna je činjenica da je na laptopovima i tabletima daleko gledaniji bio YouPorn, kao i Brazzers nego holivudski blokbasteri – rekao je za njuz Dragutin Milošević, PR menadžer AGB Nielsen-a.

Ovaj podatak ne iznenađuje, budući da većina domaćinstava ima samo jedan televizor na kome je već neko iz porodice gledao ko je šta obukao u Grandovom Narodnom veselju. Ostali su bili uz svoje personalne računare, tablete ili mobilne telefone.

– Privlačilo me je novogodišnje izdanje Ravne Gore, ali kada sam video da je na torentima izašao novi Hobit, nisam mogao da mu odolim. Posle toga sam gledao Boob Inspectors vol.315 koji sam čekao cele dve nedelje – priznaje Marko Radosavljević, student iz Pirota.

Prema najavama, i za Božić, ali i srpsku novu godinu, sprema se još bogatiji praznični program u kojem će građani moći da uživaju, a sve zahvaljujući sve bržim i jeftinijim broadband konekcijama domaćih internet provajdera.

Uroš Bogdanović

 1. Filmofil kaže:

  Svi filmovi treba da se gledaju po nekom redosledu . Za novu godinu sam najpre gledao na Ruskom sajtu Terminator 4 , posle njega horor The Conjuring , i na kraju dok sam izdržao američki Red Tube .

 2. celtic kaže:

  Boob Inspectors Ravne Gore zvuči lijepo!

  1. gospodar kaže:

   molim te ne pominji.

 3. gospodar kaže:

  Uzgred budi rečeno, sajt Piratebay.se je oboren (nadajmo se temporarno) :)

 4. Pacijenat kaže:

  Radoš Bajić “Dupla Penetracija” hit nove godine

 5. joca kaže:

  Mislim i vi ste u skladu sa vescu piratizovali ovu sliku, posto radim za ovu kompaniju znam da ste to pokupili od nas….koja verovatnoca…..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *