njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. mar. 2021

Istraživanje: Većina građana još uvek nije skapirala ni zakon o raznopolnim zajednicama

SREMSKA KAMENICA, 26. mart 2021, (Njuz) – Građani Srbije nisu spremni na zakon o istopolnim zajednicama jer još uvek nisu savladali ni postojeći zakon o heteroseksualnim zajednicama, rezultat je najnovijeg istraživanja Instituta za brak i papuče iz Sremske kamenice.

Prema ovom istraživanju, velika većina građana ne kapira šta je brak i čemu to uopšte služi.

– Naš akademski zaključak je da je prerano uvoditi istopolne zajednice jer naš narod nije sposoban da shvati ni ove postojeće, kaže se u saopštenju Instituta.

Kako se vidi u nalazima, velika većina građana je na pitanje šta je to brak odgovorila “Ono kad sedimo u dnevnoj sobi i gledamo Poteru”. Na pitanje zašto brak postoji 70 posto muškaraca je odgovorilo “Jer je glupo gledati Poteru sam” a 80 posto žena je odgovorilo da brak postoji “Jer ne možemo sve da budemo sa Jovanom Memedovićem.”

– Ako izuzmemo činjenicu da retko ko od naših građana shvata šta je to brak, dolazimo do zaključka da ispitanici nisu sposobni da shvate da i osobe istog pola mogu da zajedno uživaju u Poteri, kaže se u saopštenju Instituta.

U zaključku istraživanje se napominje da znanje građana o bilo kakvoj varijanti braka i zajednice neće u skorijem periodu porasti, sem ako sva pitanja u “Poteri” ne budu vezana za to.

– Građane u principu ne interesuje ništa što se dešava oko njih, već ih samo interesuje ono što se pojavi u kvizu Potera. Na taj način bi prvo mogli edukovati gledaoce, prvo o tome šta je uopšte brak, a tek potom o istopolnim zajednicama, kažu sa Instituta uz dodatak da postoji bojazan da bi pojedinim građanima “mogao da eksplodira mozak kada se upoznaju sa tim konceptom”.
Nenad Milosavljević
  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Za razliku od Viktora, ja smatram da su raznopolni brakovi u Srbiji u potpunosti ovladali svojim pravima i zakonitostima. Tačno se zna ko pere, ko pegla, ko čisti, ko kuva, ko donosi hleb i mleko, ma sve je na svom mestu i potpuno jasno. Uvodjenjem istopolnih zajednica bi moglo, uspostavljenu ravnotežu, kompletno postaviti naopačke. Nije ni čudo da je opiranje ovom predlogu tako jako u Srbiji!

  2. voya montoya kaže:

    Cudni su putevi prostitucije…u vidu braka..!? .A takvi brakovi, izrodise cak 250 poslanika Nebeske Srbije…

  3. Баш Рђа kaže:

    Пуна подршка легализацији елџибиџи бракова, да прва љубав https://www.magazin-tabloid.com/casopis/slike/u-clancima/334/1.jpg најзад постане прва дама, трећа – срећа, љубав је људско право! Ал стварно јебате, какав нарцис болесни треба да будеш да те прца лик(ана) која личи на тебе хахахахха, нема лударе из које га не би избацили, паметан Фахри што га се одреко.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *