njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. okt. 2010

Italijani plaćaju RTS-u prenos utakmice!

Tijanić nadmudrio Italijane

BREJKING NJUZ – Rukovodstvo RTS-a uspelo je da postigne kompromis s Italijanima i obezbedi direktan prenos utakmice Italija – Srbija, koja počinje za manje od sat vremena.

 Kao što je javnost bila upoznata, Italijani su prvo od RTS-a tražili da direktan prenos bude plaćen 500.000 evra, ali je direktor televizije, Aleksandar Tijanić, to kategorično odbio, po cenu da u tom terminu pusti Grand paradu za upola manje novca. U trenutku kada su pregovori sa Sašom Popovićem bili u zaključnoj fazi, Italijani su se javili, spuštajući cenu prenosa na 200.000 evra. Podsećamo, za taj novac RTS može da emituje pola sezone popularne emisije 24 sata svadba.

 Kako je Tijanić i dalje ostajao neumoljiv, stavljajući interese građana Srbije i nacionalne televizije ispred jedne obične utakmice, ipak je pre nekoliko minuta stigla poslednja ponuda: Italijani će RTS-u platiti 500.000 evra za prenos!

 RTS, uz pomoć FSS je  prihvatio ovu ponudu i utakmica Italija – Srbija za nekoliko minuta počinje u direktnom prenosu za građane Srbije. Kako nezvanično saznajemo, italilajanska vlada u znak zahvalnosti šalje građanima više kontejnera pica vezuvio, koje će u Srbiju stići do kraja prvog poluvremena.

R.R.

  1. Viktor kaže:

    Za te pare može da se emituje pola sezone “24 sata svadba” ili četvrtina sezone “48 sati svabda”!

  2. За тај новац “ЈаСер” може да емитује око осам и по милиона емисија “48 сати сахрана”, те да покрије целокупно тржиште Србије, са све покрајинама.

    Поздрав!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *