njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

19. maj. 2013

Ivica Dačić: Sve moje izjave su tradicionalna srpska politička lupetanja

Davanje besmislenih izjava duboko je ukorenjeno u srpskoj politici, tvrdi Dačić

BEOGRAD, 19. maj 2013, (Njuz) – Premijer Srbije Ivica Dačić objasnio je danas novinarima da su sve njegove izjave „tradicionalna srpska politička lupetanja“ i da ih daje bez mnogo razmišljanja o eventualnim posledicama. Dačić je napomenuo da je to uobičajeni manir većine srpskih političara i da ne vidi razlog za drugačije ponašanje.

-Kao što znate, svi političari jedno rade, drugo misle, a treće govore, pa tako i ja. Davanje besmislenih izjava nije od juče i duboko je ukorenjeno na političkoj sceni Srbije. To je deo naše tradicije i zaista su neozbiljna očekivanja pojedinaca da baš moje izjave budu primerene položaju na kom se nalazim samo zbog toga što sam predsednik Vlade – rekao je Dačić.

– Građani su navikli da im svašta pričam, pa nema potrebe da ih sada iznenađujem nekim odmerenim izjavama jer je očigledno da im odgovaram baš ovakav kakav sam. Svi kojima to smeta imaju veliki problem jer je do sada već trebalo da se naviknu na moj način komunikacije – izjavio je predsednik Vlade.

Ivica Dačić je istakao i da niko ne treba da se žali zbog toga što teško živimo jer je i to deo srpske tradicije, ali da on, kao što tradicija nalaže, mora da obeća kako će nam, zahvaljujući Vladi na čijem je čelu, biti bolje.

Inspiracija: Dačić: Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima

Soko Sokolović

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Ovo mu je najpametnija izjava u karijeri!

  1. Jovgen kaže:

   Iako se “carska ne porice”,sa ovom je pogodio u srz problema!

 2. Ja ja ja kaže:

  Zvuci cudno ali od ove izjave ledja vise ne bole :) Ovo nije izmisljotka, ovako se svi shabani i politicki podgojeni krmci i oni mali novi krmcici, izjasnjavaju.

 3. Nataša kaže:

  Iskren čovek.

 4. aleksandar kaže:

  u ustima bi mu najbolje stajala jabuka

  1. aleksandar kaže:

   svidja mi se kako je njuz ovde brutalno iskreno stavio reci u usta Svinjotauru, a Pedji Danilovicu zelim sve najbolje i brz oporavak.

   1. drLaki kaže:

    Ja sam cuo da je Pedja u stvari branio Cankovu bratanicu.

    1. aleksandar kaže:

     ja ne znam i nisam cuo, cuo sam samo da je pedja danilovic uboden nozem a kontam da svinjotaur misli da je to normalno. meni bi normalnije bilo da je svinjotaur uboden nozem, to bi znacilo da smo postali normalna drzava kao svajcarska ili svedska, jer tamo takve nabodu nozem.

  2. VOJVODJANKA kaže:

   pa nije os SEpra on je NJAsvi a za takve nema JABUKA !

 5. whoosh kaže:

  Njuže, dajte neki njuz ili foto njuz na konto dacicevog degustiranja kobaje,to cekam

 6. Ja sam kaže:

  -Kao što znate, svi političari jedno rade, drugo misle, a treće govore, pa tako i ja, kaze dobosar Dacic.
  Ka da bi nasi politicari poceli da rade i govore koliko misle, od Srbije bi nastao prazan prostor, provalija.

 7. ariela kaže:

  Mora da je Dacic filozofski shvatio onu pesmu: “prijateljuuuuu..prijateljuuuuu mars u p materinuuuuu… Tako je to na brdovitom Balkanu…jedes pijes a noz zaboden u sto… A i u politici tek slicna situacija…

 8. scoby kaže:

  A Kale-megdan?

 9. Miloje kaže:

  Svaka čast,pravo u centar!
  Kada sam,u novinama,pročitao njegovu izjavu morao sam par puta ponovo.Pomislih,i ovaj je pijančio do zore.

 10. Vladimir kaže:

  Prva njegova izjava koja može da se razume i koja krajem rečenice ne pobija ono što je rekao na pocetku iste. Definitivno sazreva i kao čovek i kao komunista

 11. Tagore kaže:

  ”Tradicionalna političarska obećanja” se uvek svode na ”srpske svađe”, na kineski barut u Mercedesu vlasnika mesno-prodajne industrije Niša, na olovo od Zemuna, na metak osvete i na ”kanonizaciju svetih srpskih sveca” od ponosnog Stefana Uroša IV – Cara Dušana Nemanjića, (izdajničkog sina Stefana Dečanskog), koji se tek 1314. pobunio protiv čuvenoga ćaće Milutina Kralja. Taj nevaljalko Dušan tek 1332. godine ženi sedmogodišnje dete, bugarsko čedo – Jelenu, kaja i danas u našim srcima živi.

  Važi? Jok, ne važi, ja sam ”JA”, ja sam Srbin, ja sve znam,…, svaki gavran, vrana ili čavka bi priznali da je samo naš vrhunski Car Lazar kriv za naše neujedinjene tursko-srpske gubitke na tržištu Kine, gde ”vrhunski srpski proizvodi” kopiraju našu kinesku obuću i za našu toplu odeću od pamuka iz Bangladeša.

  (Slon, šimpanze i gavran čitaju privatne izjave, poštu i slova Njegoša i Ivice, i nikada ništa ne gube…)
  – Da li je Njegoš voleo samo mlade Italijanke ili i sve naše vatikanske savetnike muškoga roda pri goloj naranđi (i mandarini) bez kore?
  – Da li je Ivica voleo čuti ”srpski jezik” mlade Amerikanke na basamcima FBI u Čikagu?

  Zbog toga zahtevam da naš Car Dušan i sedmogodišnja devojčica Jelena, te Njegoš, drugar Ivica i naša kuvarica Ceca budu proglašeni za Svete mitropolite širom naše zemlje Srbije, kao i na nivou naše Mitropolije crnogorsko-primorske!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *