njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. feb. 2012

Iz skladišta guma lopovi ukrali samo kalendar sa golim ženama

Lopovi nisu dirali gume

BEOGRAD, 11. februar 2012. (Njuz) – Nepoznati počinioci obili su sinoć skladište automobilskih guma firme “Mišelin”, ali nijedna guma nije ukradena, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Umesto guma, lopovi su odneli samo zidni kalendar za 1998. godinu na kojem su preovladavale fotografije obnaženih ženskih modela. Radnici su policiji koja je vršila uviđaj opisali kalendar do najsitnijih detalja, što će umnogome pomoći policiji u daljoj istrazi i potrazi za ukradenim kalendarom.

– Iako su mnogi zbunjeni kako to da su lopovi ukrali samo kalendar, a ne gume, moram da priznam da je u pitanju jedan prilično kvalitetan proizvod sa jako dobrim fotografijama, koji je danas teško nabaviti. Možda su zbog kalendara pomislili da su u magacinu samo letnje gume – kaže PR kompanije za Srbiju Dragan Nikolić, koji napominje da su posebno dobro urađeni meseci april i novembar.

Miroslav Vujović

Inspiracija: Iz skladišta knjiga ukrali samo gume

 1. Boki kaže:

  Lopovi su verovatno imali insajdera iznutra, jer su tacno znali sta je najvrednije.
  Ti kalendari iz 1998 su ekstremno retki (vrlo malo automehanicara ima taj primerak na zidu svoje radionice). Moguce je da ce taj kalendar biti iznesen napolju (van zemlje) i prodat za veliki novac na inostranoj aukciji.

 2. himalajac kaže:

  ma to je odradio shef, jer ga je bilo blam da pita, a radnici mu verovatno ne bi ni dali da nosi. samo je on znao gde su postavljene kamere

  1. celtic kaže:

   Ma ukrao neki šofer, čiji se stari kalendar izlizao ;-)

 3. ariela kaže:

  Gole zene su na ceni vazda i bile…a i iskreno receno ti lopovi su muskarcine…uzivaju u prirodnim lepotama…nisu oni sto su “zastranili”…

 4. Nick kaže:

  Iz ‘98. kazes….to izdanje je na ceni kod kolekcionara ;)

 5. mirko kaže:

  lepe seke lepe po zidu da ih imaju sve u vidu

 6. Tetka kaže:

  Изгледа да је то била једина литература, па су морали да се задовоље лаким штивом. Скоро сам сигурна да би украли неку књигу да је била складишту! :)

 7. ehm kaže:

  Molim urednistvo da u saradnji sa istraznim organima izda sliku spornog kalendara, ili makar fotorobot, kako bi mi, obicni gradjani mogli da, ukoliko primetimo kalendar, hitro dojavimo najblizoj stanici policije o njegovoj trenutnoj lokaciji i time pomognemo da se ovaj monumentni kalendar vrati svom zakonskom vlasniku.

  Hvala

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *