nazad na vrh

Izbačen iz teretane jer je vežbao noge

Instruktor je Davoru Milojkoviću rekao da napusti teretanu i ne vraća se više

BEOGRAD, 1. decembar 2013, (Njuz) – Davor Milojković izbačen je u subotu iz teretane “As“ na Voždovcu, jer je skoro deset minuta radio vežbe za noge, saznaje Njuz.

Prema rečima očevidaca, Davor je prišao spravi za vežbanje zadnje lože, kada mu je nekoliko članova skrenulo pažnju da je to za devojke, ali on je i pored toga počeo da vežba.

– Pomislio sam da možda hoće da uradi nekoliko ponavljanja i malo istegne mišić koji je možda povredio na fudbalu ili košarci, ali on ne samo da je nastavljao da vežba, nego je i povećavao kilažu – izjavio je svedok ovog događaja Miloš Zorović, koji je ubrzo zatim otišao do instuktora.

– Instruktor mu je prišao i rekao da je očigledno pogrešno nekog razumeo i da na toj spravi ne može da vežba leđa i trbušnjake, ali mu se ovaj samo osmehnuo i rekao da je planirao da tokom celog treninga radi samo noge – kaže Miloš i dodaje da mu je instruktor odmah rekao da napusti teretanu i da se više nikada ne vraća.

Davor kaže da nije previše iznenađen, jer je ovo već treća teretana iz koje ga zbog ovoga izbacuju. On napominje da je sada još i dobro prošao u odnosu na prethodnu kada je malo falilo da dobije batine jer se pre treninga zagrevao duže od dva minuta.

Marko Dražić

 1. Brate super je sto radis noge samo tako nastavi.Instrukto je jedna s•sa koja sigurno samo radi gornji deo tela,a dolnji preskace.Sledeci put nadji teretanu i nemoj da uzimas instruktore,nznm koj ce ti.
  Pozz

 2. A posle teretane je verovatno sa dečkom otišao u kafanu na ledeni čaj.

 3. svashta, pa nije konj-tegljac da vezba noge

 4. Neki ljudi stvarno ne shvataju svrhu ovog sajta O.o

 5. … a on ni pet ni sest, nego ode u teretanu na otvorenom!

 6. “Instruktor” i vlasnik treba da uginu!

 7. Vezbati noge u nacionalistickoj teretani na otvorenom… skidam kapu na hrabrosti.

 8. Milojko je precutao da ni u ogledalo nije gledao.
  I neka su ga proterali.

 9. Noge radiš čučnjevima i na stepenicama.
  U teretani se ne jačaju noge, nego lažni ego.

 10. Sto su ga isterali? Ako je platio clanarinu neka vezba sta mu se vezba. I trebaju noge da se rade bar jednom sedmicno. Ne najbolje je raditi samo ledja, ramena i trbusnjake a dole da imas 2 stapica.
  Kako me nerviraju ti nabedjeni instruktori, sekiru bi ja njima dao pa bi ih poslao u sumu da izvlace drva, posle bi pevali od srece kad bi trebali da rade noge u teretani.

 11. Tako mu i treba ;-)
  U Sarajevu su pred mojim ocima izbacili momka iz teretane jer je 8 (osam) puta prosao pored ogledala a da se nije zagledao u svoje misice. Vlasnik se mucio da postavi ogledalo kako bi sve bilo po pravilniku i kako bi svaki clan mogao da ispuni normu od 12 naprezanja misica po satu pred ogledalom a on, debil, se nasao da to pravilo ignorise. Mislim stvarno….

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix