njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

08. jul. 2013

Izbacivanje ministara iz Vlade Srbije biće uživo prenošeno na Pinku

Ministri će napuštati Vladu na svakih sat vremena

BEOGRAD, 8. jul 2013, (Njuz) – Rekonstrukcija Vlade Srbije, koja je, prema nekim najavama, zakazana za 27. jul ove godine, biće direktno prenošena na Pink televiziji, saznaje Njuz od izvora bliskog vladi.

Izvor iz Vlade, koji je želeo da ostane anoniman, kaže kako su majstori upravo završili sa instaliranjem 23 kamere u zgradi Vlade i da je sve spremno za početak emisije koja će 24 časa uživo prenositi dešavanja u zgradi u Nemanjinoj 11 pred najavljenu rekonstrukciju.

Prema njegovim rečima, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić naložio je još pre nekoliko dana svim ministrima da odu u karantin na psihološke pripreme pre nego što se od ponedeljka svi oni zatvore u zgradu vlade, iz koje će, u pauzama između rеšavanja zadataka, nastaviti sa vođenjem države sve do noći izbacivanja.

– Ministri će, kroz razne društvene igre i zadatke, imati mogućnost da predstave svoje talente građanima koji će glasanjem odlučivati ko se od njih najslabije snašao i time zaslužio da napusti vladu – rekao je naš sagovornik.

– Ministri će napuštati zgradu na svakih sat vremena, a ideja je da se izbaci njih 5 ili 6. U svakom slučaju, dogovor je da iz jedne stranke može ispasti samo jedan ministar, što će ceo ovaj performans učiniti neizvesnijim i zabavnijim za gledaoce – rekao je izvor iz Vlade.

Postoje najave da će, ukoliko među ministrima koji ostanu u Vladi izostanu rasprave i međusobna prepucavanja, što se smatra najvećom udicom za gledanost, neki ministri ipak biti vraćeni u Vladu kako bi dešavanja u vezi sa vođenjem države postala još intrigantnija za gledaoce.

Miroslav Vujović

 1. Miloje kaže:

  A evrići..koliko im dodju?

 2. premijer iz senke kaže:

  Ovaj rijaliti vec predugo traje… i nije zabavan uopste!

 3. mirko kaže:

  Surova realnost.Proka ce garant biti Vucic,nema ko drugi.

 4. Jan kaže:

  Cena sms-a 100€ .

 5. gradjanin kaže:

  Nova “Farma”.

 6. aleksandar kaže:

  ja bih vise voleo da ih izbacuju iz zgrade vlade, sa jedno, devetog sprata, onda bih rado slao sms-ove, jer imam i sluzbeni mobilni…… ovako mi je bez veze, jer znam da ce se vratiti u sledecem serijalu…

 7. Dejan kaže:

  a hoće li biti seksa?

  1. aleksandar kaže:

   verovatno, ali samo kerovi, nista ribe…

 8. Tagore kaže:

  Jutros rano sam upisao prvi niži razred visokog ekološkog fakulteta na Ouagadougou University. (Hoću da ”bidnem” ministar ekologije.)

  Na strmim basamcima prvoga razreda visoke škole od neke prirodne šljake me je dočekala mlada profesorka Mama-Douce Naturalis Rowenta, i na savršenom srpskom jeziku objasnila sva pravila ponašanja na University of Ecology u njenom seocu.

  – Za jedinu odeću na ulazu univerziteta dužan sam nositi ”cache-sexe”, (seksualni abažur), dok je na izlazu dozvoljen i plastini ”cache-pot” za saksije ili zabodena perja u časnoj pozadini od rajske ptice, pauna, ćurke ili guske, bez zaborava da nojeva perja nisu dozvoljena zbog – kićenja tuđim perjem.
  – Kao sedam milijarditi stanovnik naše retke Planete dužan sam zaboraviti struju, roštolj, ražanj, tiganj, bakrač za mudijadu i kupatilo, i kupati se svakodnevno u hladnoj i bistroj vodi u Aqua Park Jagodina.
  – Za doručak kiwi-jus, za ručak dva jaja od kolibri ptice i za večeru papaj kao jastuk u krevetu od ševara bez trske na burence.

  (Douce = nežna, što na najlepšem brazilskom jeziku čini ”fofinha”, a taj izraz se u Amazoniji žnskoj deci od 7-77 godina ponalja rečima – ribaj fofinju da ti se ne ubuđa od jučerašnjeg greha.)

  – Ma čekaj BO'NA, ja ne želim seksologiju da studiram, već hoću samo neku ministarsku školu da upišem – povikah ja u begu preko basamaka i u niskoravnom padu oderene kože po šljunku od stena granita nadodah da je i prosjački zanat bolji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *