njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. maj. 2012

Izbori za predsednika odeljenja III-2 ušli u drugi krug

Od kandidata se u drugom krugu očekuje još prljavija kampanja

NОVI SAD, 8. maj 2012, (Njuz) – Predsednički izbori u odeljenu III-2 osnovne škole Svetozar Marković Toza ulaze u drugi krug, budući da nijedan od 12 kandidata nije uspeo da dobije apsolutnu većinu u prvom krugu.

U drugi krug izbora ušli su aktuelni predsednik Pajić i ozloglašeni Petrović. Sadašnji predsednik Nebojša Pajić (9), kome je ovo već drugi mandat u ovom odeljenju, sakupio je 13 glasova, što je 41.92 odsto od ukupnog broja glasača koji su izašli na ove izbore, dok je Miša Petrović (9), nekada glavni tabadžija u razredu, sa 8 glasova zauzeo drugu poziciju. Na trećem mestu našao se nezavisni kandidat Petar Marić (9) sa 4 glasa, za koga saznajemo da su glasale devojčice kojima se on fizički dopada, saopšteno je iz izborne komisije odeljenja.

Oba kandidata ostali su nezadovlojni rezutatima, prvi zato što nije uspeo da završi posao u prvom krugu, a drugi jer je očekivao veću podršku, jer su godine nasilja davno iza njega.

Nakon objave rezultata, oba kandidata su se nakratko suočili za vreme velikog odmora u hodniku ispred učionice, gde su svojim drugarima iz razreda izneli planove i saopštenje da bi kampanje u drugom krugu mogle biti znatno oštrije.

Petrović je ukazao na planove pokretanja antikampanje protiv Pajića, a ponovio je da i dalje stoji dogovor za one koje glasaju za njega da će dobiti bombone i da su automatski pozvani na njegov rođendan koji će biti „strava baš kao i prošle godine“, dok je Petrović na sve to rekao da „začepi ili će ga prebiti posle škole“.

Novi predsednik odeljenja imaće veliku odgovornost da izvuče odeljenje iz krize, da pomiri dečake koji su se posle izgubljenje fudbalske utakmice posvađali, kao i da ubedi najvećeg štrebera Moniku da ponovo krene da daje svoj domaći da se prepisuje.

Goran Mirković

Viktor Marković

 1. Neverni toma kaže:

  Citiraću izjavu predsednika jedne partije “Hahahahahhahahaha! Aaahaaahahahaha!” dobar tekst

 2. sloboda(n) kaže:

  eh nisam bas shvatio ko slavi taj strava rodjendan? ozbiljni problemi su pred buducim predsednikom, nema zajeb…. a vec se zna ko ce biti sekretar, jel da?

 3. snezana kaže:

  Maric zvecka escajgom pred drugi krug :-)

 4. landarina kaže:

  Maestralno, posebno mi se dopada ovaj deo s Monikom… i tako niko nikada neće nista da nauči, nego će svi da zavise od Monike zauvek, a ona će lepo da ih ucenjuje time da mogu od nje pomalo da prepisuju.

  O Mariću neću ni da govorim, njemu je super, sad će ova dva debila da se razbiju da se njemu dodvore… šta reći, deja vu…

 5. celtic kaže:

  Pravda za fizičko sviđanje djevojčicama!!!!

 6. mirko kaže:

  nije lose samo mislim da bi bio bolji tekst da je vrsen izbor za precednika bolesnika u srpskoj bolnici laza lazarevic

  1. Tetka kaže:

   То већ постоји…где си био 6. маја?!

   1. ljiljana kaže:

    Tetka, najbolja si!

   2. celtic kaže:

    Utekao iz Laze, a bio je favorit za predsjednika. Eh, nepravde….

   3. mirko kaže:

    6, maja sam isao do moje stare osnovne skole gde smo birali parlament , gradske cinovnike i precednika naravno . a posle sam ko ludak trcao na slavu kod familije . sta da ti kazem videla budala da se konj potkiva pa dosla i ona .

 7. Mirko kaže:

  nadam se da je ovo alegorija, mada je navedeno ime skole, posto se predsednik odeljenja bira prve nedelje septembra a ne u maju! :/ gluposti…

  1. celtic kaže:

   Mirko, majčina dušice, nema Milforda, pa si ti malo došao zezati ljude, je li? Ako okupim generalštab, donji si.
   P.S. Kad smo kod generalštaba, unapređujemo Ђекија u čin general-majora, Himalajac je pukovnik i portparol, a Тетка i slucajnaprolaznica su nove poručnice. Nove činove preuzmite na:

   http://www.halloweenstore.com/Merchant2/graphics/00000001/f/67867.jpg

 8. arko kaže:

  Ne spominjete da je Miša u međuvremenu MASTERIRAO. Nije fer !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *