nazad na vrh

Izlaznost na izborima za smenu Nebojše Stefanovića u SNS-u veća od 90 odsto

BEOGRAD, 14. maj 2021, (Njuz) – Izlaznost na izborima za smenu ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji se trenutno održavaju u Srpskoj naprednoj stranci, veća je od 90 odsto, pokazuju preliminarni podaci.

Izlaznost je u mnogim opštinskim odborima te stranke čak stopostotna, a najniži odziv zabeležen je u beogradskom odboru.

U ovom odboru, koji je tradicionalno naklonjen Stefanoviću, izlaznost je bila tek nešto više od 91 odsto, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da to pokazuje stepen demokratičnosti SNS-a.

– Ponosni smo što smo stranka u kojoj ne vlada jednoumlje i u kojoj uvek postoji mogućnost da naši članovi poput, na primer, Milovana Radića, Ane Delević ili Đorđa Todorovića, glasaju onako kako misle da treba – naveo je predsednik.

APDEJT: Kako nezvanično saznajemo, pre desetak minuta pokrenuta je inicijativa za smenu kompletnog opštinskog odbora SNS-a u Beogradu.

Nenad Milosavljević

 

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. I dalje je ključno pitanje: ,,da li će SNS uspeti da ispliva iz svega ovoga”?!

  2. Bogami RIK ne spava…poput CESIDA…Sudeci po procentima, dostigli smo imunitet Nemacke iz 1933….!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix