Izvukli se
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

14. apr. 2019

Izvukla se Mirjana Marković

SOČI, RUSIJA, 14. april 2019, (Njuz) – Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, ipak se izvukla danas u Sočiju u Rusiji, javljaju strani mediji.

Iako Ambasada Srbije u Moskvi nema zvaničnu potvrdu o tome da se Mirjana Marković izvukla, direktor “Politike” iz vremena režima Slobodana Miloševića Hadži Dragan Antić, koji je sa njom bio u kontaktu, izjavio da se ona izvukla u 13 časova.

– Iskreno nisam verovao, ali uspela je da se izvuče! Koja carica! izjavio je Antić.

Građani Srbije su sa razočaranjem primili vest da se još jedna osoba koja im je učinila nešto nažao izvukla:

– Nakon što se njen muž izvukao pre više od deset godina, nadao sam se da se ovo neće desiti, ali eto – ipak se izvukla. Pitam se ko će se još izvući, izjavio je jedan od anketiranih građana.

Podsetimo, suprug Mirjane Marković, Slobodan Milošević, izvukao se 11. marta 2006. godine u pritvoru Tribunala u Hagu, tokom suđenja za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti na Kosovu i u Hrvatskoj i za genocid u Bosni i Hercegovini.

Stručnjaci se slažu da je jako teško izvući se bez dobrog planiranja.

– Ako mislite da se izvučete, ne smete da dopustite da vas uhvate. Ako vas kojim slučajem uhvate, čak i tada možete da se izvučete pre izricanja presude ako ste snalažljivi, kaže za Njuz ekspert za izvlačenje i dobar prijatelj Mirjane Marković Željko Mitrović. – U svakom slučaju, dok uništavate svoju državu, bitno je da steknete prijatelje u nekoliko drugih, po mogućstvu bratskih država, kod kojih možete da šmugnete a da vas ne isporuče sve dok ih keširate, zaključuje on.

Mirjana Marković je poslednjih 16 godina živela u Rusiji, gde je uspela da se izvuče po prvi put 2006. godine dobijanjem političkog azila.

Kako se nezvanično saznaje, poslednje reči Mirjane Marković pre nego što se izvukla bile su “Nikada me nećete uhvatiti živu, nikada, ahahahahahaha!”

  1. Branko kaže:

    Viktor, care! Bio sam kod tebe na časovima norveškog kad si nas obavestio da se Sloba izvukao…. Pozdrav iz Norveške!

  2. voya montoya kaže:

    Eee da hoce da se izvuce i onaj sa red. br. 6 na izbornoj listi ( onomad )…Pa da opet krenemo izpocetka od NULE…Ovako,malo ,malo pa se neko izvuce,kao na LOTO-u…

  3. Баш Рђа kaže:

    Комеморација и спаљивање у печењари “Под липом”. Ди-џеј жекс, свирај! https://www.youtube.com/watch?v=s5kaPUvyxRs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *