njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. dec. 2023

Vučić: Ja sam bio čovek koji je gledao prenos protesta na TV-u i nisam se nimalo uplašio

BEOGRAD, 26. decembar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas novinarima da je on bio taj čovek koji je u nedelju uveče u predsedništvu gledao prenos protesta, napomenuvši pri tom da se nimalo nije uplašio. On je, kako kaže, mirno sedeo i jeo jabuku tokom gledanja prenosa jer nikada nije ustkunuo ni pred kim.

-Vidim da se mnogi pitaju gde sam bio u nedelju uveče i da li sam protest gledao na TV-u, pa ću sada svima ul lice reći tačno je, ja sam bio taj koji je gledao nezadovoljne građane u direktnom prenosu i tom prilikom se nisam nimalo uplašio. Nisam se sakrio ni u jedan bunker, nisam otišao ni u jednu stranu zemlju, prenos sam od početka do kraja gledao na TV-u u mojoj kancelariji – istakao je Vučić.

-Ja se od nasilnika i siledžija nikada skrivati neću i uvek ću biti spreman da svaki protest pogledam na TV-u. Mogu da viču šta god žele, mogu da me nazivaju ludakom, da kažu da sam peder, iako to slučajno nisam, da sam picousti, baš me briga, ja se neću uplašiti , niti ću zbog toga pobeći, već ću na svako nezadovoljstvo i protest građana odgovoriti još marljivijim gledanjem prenosa – rekao je predsednik Srbije.

Kako Njuz nezvanično saznaje Predrag Gaga Antonijević najavio je snimanje filma o herojskom držanju Vučića tokom gledanja prenosa protesta.

Soko Sokolović

  1. Пророк из комшилука kaže:

    Вероватно са групом навијача храбро иде срати.

    1. Mirna kaže:

      zanima me da li je jabuku sam izrezao ili mu je mama toga jutra donijela na posao izrezane ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *