njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. aug. 2017

Jagodinac izmerio 180 stepeni u svojoj rerni

JAGODINA, 10. avgust 2017, (Njuz) – Jučerašnji dan biće upamćen u istoriji Jagodine. Dragan Marinković, meštanin ovog šumadijskog grada izmerio je temperaturu od čak 180 stepeni u svojoj rerni.

– Dan je bio pakleno vruć kod nas u Jagodini, kao i u celoj Srbiji. Ja mislim da nas lažu kolika je tačna temperatura, pa sam hteo to i da dokažem – priča Dragan.

Kako kaže ovaj Jagodinac, oko jedan sat stavio je u rernu piletinu i krompire da se ispeku za ručak.

– Dok sam čekao da ručak bude gotov gledao sam televizor. Na vestima su rekli da je u tom trenutku u Jagodini 38 stepeni. To me je toliko iznerviralo da sam odmah uzeo termometar i stavio ga u rernu. Ostao sam šokiran kad sam video da je živa došla do 180 podeoka – kaže Dragan.

On je odmah fotografisao i podelio na fejsbuku rezultat svog eksperimenta, međutim nekoliko prijatelja na ovoj društvenoj mreži ga je ismejalo tvrdeći da je to nemoguće jer su oni izmerili svega 70 stepeni na svojim haubama automobila i u saunama, što su i potvrdili fotografijama.

Dejan Nikolić
Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Lazu, bre, ko skotovi, da ne kazem ko aca-ikea.
  Kako moze u hladu da bude samo 38 ako je na Suncu 5500 степени?

 2. zeks kaže:

  Ne verujem,jedino ako je merio ispod Palme na obali mora…

 3. Domacica kaže:

  Pravda za musaku!

 4. voya montoya kaže:

  Srbi od sutra mogu da kupe Ikea termometre,naravno u Bubanj potoku…!!!…Dosta je bilo kineskih termometara bazdarenih na ispostavama Carina Srbije,koje su unele kofuziju u merenju uticaja Lucifera na nase pravoslavne zitelje…

 5. Malo mnogo kaže:

  Pošto Jagodinci imaju jednog sposobnog i svestranog predsednika moguće je da je pored prostorno-geografskih promena ovaj put izazvao i klimatske.

 6. Радојица kaže:

  А ког је рода именица икеа?

 7. STGoran kaže:

  Jagodina je u Pomoravlju…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *