nazad na vrh

Jato golubova se posralo na novu modnu kolekciju Marijane Mateus

golubovi

Napadači su se odmah udaljili sa lica mesta

NOVI SAD, 12. maj, (Njuz) – Veliko jato golubova posralo se danas oko 13 časova preko cele nove modne kolekcije poznate novosadske kreatorke Marijane Mateus.

Policija sumnja da je reč o osveti, jer je prilikom predstavljanja svoje nove kolekcije poznata novosadska kreatorka žrtvovala jednog goluba bacivši ga iz balona nakon što ga je zadavila.

Izvor iz policije tvrdi kako su golubovi, najverovatnije prijatelji i porodica nastradalog, organizovano uleteli kroz prozor u “V” formaciji, ciljajući svojim golubijim izmetim najnoviju kolekciju gospođice Mateus.

Prema prvim rezultatima istrage, poruka koju su počinioci ovog vandalskog čina hteli da ostave je nedvosmislena, a to je da se “sa starim srpskim običajem davljenja goluba pred reviju mora prestati”.

Poznati politički analitičar i poznavalac golubova, Đorđe Vukadinović, smatra da golubodaviteljstvo “možda i nije moralno opravdano”, ali i da se “ne sme popuštati pred zahtevima terorista”.

– Jasno je da i golubovi imaju svoja prava, ali ako neko hoće da davi goluba, on je potpuno u okviru običajnog fešn prava. Golubovi bi trebalo da se za svoja pitanja bore unutar institucija, a ne ilegalnim metodama – tvrdi Vukadinović.

Marijana Mateus nije bila dostupna za komentar, ali kako saznajemo iz izvora bliskih poznatoj kreatorki i književnici, ona “ne gubi fajterski duh” i sigurna je da će se kolekcija i u ovom stanju naći na mnogo poznatih ličnosti.

Viktor Marković

Dejan Nikolić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Kolekcija je time upravo dobila na vrednosti.

 2. Kad su već biliu naletu mogli su i na nju da se poseru a ne samo na njenu modnu kolekciju.

 3. Eeee moji golubovi, da imam krila i ja bih vam se priključio. Ovako mogu da je gađam sa zemlje u prolazu, rafalno!!! RA-TA-TA-TA-TAAAAAA!!!!!

 4. https://picasaweb.google.com/lh/photo/c8NyUl9NFBdI85aeOudw-Go83C9RZUXmNEBkmwvA_8c?feat=directlink

  Danas sam ih uslikao dok su osmatrali njihovu metu :) Zamalo da i mene nagrde :P

 5. Golubove su verovatno instruirali Kostunica, pokret Nasi i Obraz. Dokle ce ova zemlja da uzmice ispred terorista i huligana, retrogradnih snaga proslosti, ostataka devedesetih …. Vreme je da Brankica i ekipa sa B92 naprave jos jednu emisiju u kojoj ce raskrinkati sve snage koje stoje na putu ka miloj nam majcici EU.
  Link sve objasnjava
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=px_kS7_EdHU

 6. Sjajno, bas se nasmejah! :D Oprostite picajzli, samo ona je “gospodja” Mateus, ili “gospodjica” devojacko_prezime :)

 7. Uz to fino ide melodija Que sera, sera…

 8. hahhahahahahhahahahhahah… o bože… suze mi krenuše… :D

 9. “Seri seri moj golube beli”..orilo se danas na velikoj manifestaciji “velike” umetnice…spektakl nema sta…

 10. Tipicna bedna prostitutka … Ne bih je iz principa ni na pustom ostrvu. Majke mi :)

 11. Nikada nisam ni sumnjao da se Đorđe Vukadinović razume i u golubove i njihovu ptičju sociopsihologiju.

 12. Kvocka jedna, kako nju ne zakaci koje govno!

 13. Sad barem ta odeća na nešto liči.

 14. Goluba je strefila srčka

 15. Thats my crew!

 16. Dobro da nije neku drugu pticu pridavila, nekog pevca, ćurana ili bijelog labuda. Kakva bi tek to osveta bila!

 17. Ovaj tekst joj je najbolja reklama!!! Mozda ste hteli da postignete suprotan efekat, ali ste skrenuli paznju velikog broja ljudi na Marijaninu kolekciju, koja bi bez toga mozda prosla sasvim anonimno.

  • U pravu si aleksa ali priznaj da je smešno :)
   Sledeći put Marijana samo jednostavno pusti goluba na guzove mojne bacaš uvis mrtve životinje zato što te niko nije naučio Zakonu gravitacije.

 18. Golubije plava – hit boja ove sezone? Još će daviteljka i da profitira.

 19. Ko je pustio goluba na tako važnoj reviji? Od ove radosne vesti ne mrzim “leteće pacove”, imaju oni i oko i mozak…

 20. Golubovi kruze oko nase skole,
  Bela krila sire, kroz prozore vire…

 21. mozda je golub samoinicijativno umro zbog straha od visine?!? a vi odma po “umetnici” …

 22. HAHAHAHAHA!!! Suze mi krenuse od smijeha!!! Jadan golub,neka su joj kolekciju vala posrali trebali su se posrat i njoj u usta!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix