njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. sep. 2013

Jedan učesnik Farme uspeo da prepozna drugog

Učesnik Farme bio ubeđen da je negde već video drugog učesnika

BEOGRAD, 4. septembar 2013, (Njuz) – Jedan od učesnika pete sezone Farme izjavio je sinoć da je prepoznao jednog od farmera, saznaje Njuz od izvora bliskih produkciji.

Kako navodi ovaj izvor, takmičar, čije ime je poznato produkciji, tokom večere saopštio je da mu je jedan od farmera odnekud poznat, ali da nije baš najsigurniji odakle.

– Takmičar koji je prepoznao svog kolegu sa imanja u Lisoviću je nakon te izjave pokušavao da se priseti zbog čega mu je poznat. Bio je ubeđen da imaju neko zajedničko društvo jer, kako je tvrdio, sigurno se ne poznaju iz škole, a ne veruje da ga je ikada video na televiziji ili u novinama pošto mu ne deluje kao javna ličnost. Međutim, na kraju se ispostavilo da ga je pomešao sa drugim učesnikom koga nije uspeo da prepozna pošto ga godinama niko nije ni čuo ni video – objasnio je ovaj izvor.

Ovim povodom oglasio se i Darko Popović, direktor PR i promo sektora TV “Pink”, koji je rekao da nije realno očekivati da svi takmičari budu poznati jer ih na imanju u Lisoviću ima čak dvadeset sedmoro.

– Bilo bi iluzorno da imamo samo poznate ličnosti na Farmi, pre svega jer one imaju obaveze u životu, a i u Srbiji ih nema toliko – napomenuo je Popović.

Soko Sokolović

 1. Seik Dervish al kumasin budzetin mali kaže:

  Bicu ozbiljan, ja zaista ljudi ne znam barem pola ukucana tog znamenitog zdanja u Lisovicima. A najgore od svega je sto relativno cesto gledam tv….

 2. Dejan kaže:

  Ja sam prepoznao Jelenu Karleušu

  1. aleksandar kaže:

   Jelena Karausla, bez zezanja, ja kad sam video fotku onog koncerta gde je iznad nje onaj skrndelj (mnooogo lose napravljeno) disko kugla u obliku lobanje, ja sam skonto da je cura pukla u glavi ili ona ili ko radi scenografiju, dotle sam mislio da je sve sto pricaju o njoj cisto trac i zuta stampa.

   A onda sam je, jbg, video uzivo na aerodromu, sine, ako joj propadne muzicka karijera, ima usne moze da radi u auto glass servisu i poljupcem skida i montira soferke autobusa.

   Nisam zlurad, ali sto je pokusaj brdskoplaninske zenske varijante Merlina Mensona, stvarno je ekstrem fail.

 3. Nesa kaže:

  Ja sam prepoznao vecinu njih,cesto ih vidjam kod psihijatra,posto tamo radim kao cistac.

 4. Angie kaže:

  `Zorica Markovic ugostila nove ukucane na svom imanju u LIsovicu`.

 5. aleksandar kaže:

  sto ne ubace grobara poliglotu sto je mnoge skole izucio, njega isto poneko poznaje a nema nikakve obaveze u stvarnom svetu

 6. pantic kaže:

  ja sam za dalekosežnu i sveobuhvatnu rekonstrukciju farme sa strancima, kao što je onaj hahahahaha… Guzenbauer … hahahahaha u rekostruisanoj vladi

 7. himalajac kaže:

  stoka se uvek prepoznaje, posebno ova kulturna, po savremenim farmama

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *