njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

07. maj. 2013

Jedva dočekao da se vrati na posao da vidi šta ima novo na Fejsbuku

Jovan je zakasnio da se na vreme uključi u raspravu o "Farmi"

NOVI SAD 7. maj 2013, (Njuz) – Jovan Popović (34), urbanista iz Novog Sada, sa radošću je dočekao povratak na posao kako bi opet bio u toku sa dešavanjima na Fejsbuku.

Jovan koji zbog 1. maja i uskršnjih praznika nekoliko dana nije posećivao društvene mreže, priznaje da nikada nije ni pomislio da će mu posao toliko nedostajati.

– Tek sam sad shvatio koliko posao doprinosi dinamici u mom životu i tome da ostanem u kontaktu sa ljudima koje ne viđam često. Nisam ni slutio da će moj izostanak sa društvenih mreža biti tako osetan, pa sam svih osam sati na poslu morao da budem na Fejsbuku da bih pohvatao šta sam propustio u međuvremenu – rekao je Jovan.

On je dodao da mu je baš teško palo što je propustio da se njegovom školskom drugu Radenku pre dva dana okotila keruša, kao i to što nije stigao da ostavi svoj komentar na kolegin status o Farmi dok je rasprava još bila u jeku.

-Sada mi je jasno da posao pravi od čoveka društveno biće, a ne suprotno kako mnogi tvrde – zaključio je Popović i dodao da mu je tek sad jasno zbog čega je njegova devojka tek pošto se zaposlila otvorila profil na Fejsbuku i Tviteru.

Jasmina Gavrilov

 1. bum kaže:

  Kakve su sve konje zaposlili kod mene ovo ni ne spada u njuz vesti!

 2. nebojsa kaže:

  a mi nezaposleni nemamo vremena za te gluposti

 3. Ja sam kaže:

  Trebalo bi zabraniti koriscenje fejsbuka za vreme pauze za dorucak i pusenje.
  Dva posla istovremeno raditi…pa gde to ima?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *