nazad na vrh

Jogurti iz običnih pakovanja ljubomorni na trouglasti jogurt

Jogurti u običnim pakovanjima protestovali su ispred kancelarije direktora supermarketa tražeći da se trouglasti jogurti izmeste iz njihovog frižidera

BEOGRAD, 31. maj 2017, (Njuz) – Jogurti iz standardnih pakovanja pobunili su se jutros u jednom beogradskom marketu protiv jogurta u trouglastoj ambalaži jer ih kupci više gotovo uopšte ne kupuju otkad su se na rafove doselili, kako kažu, jogurti “hipsteri”.

Jogurti u običnim pakovanjima protestovali su ispred kancelarije direktora supermarketa tražeći da se trouglasti jogurti izmeste iz njihovog frižidera, a “ako je moguće i iz njihovog marketa”.

– Trouglasti jogurti ugrožavaju naš opstanak, a market je u očiglednom dosluhu sa njima jer kako drugačije objasniti činjenicu da, osim što su ih stavili na najvidnije mesto, takođe su im snizili i cenu – naveo je jogurt vođa protesta.

Četvrtasti jogurti nosili su transparente “Trouglasti, marš iz marketa!”, “Frižider četvrtastima!”, a uzvikivalo se i “Ko ne skače, taj je trouglasti!” i “Idite u Imlek!”.

Demonstranti su najavili da će protestovati sve dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni, a ukoliko se to ne desi u naredna tri dana, uslediće radikalizacija protesta koja će, kako su naveli, uključivati otvaranje ambalaže sa kvarljivom robom, lomljenje kinder jaja i blokadu vitrine s mesom.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ima u Srbiji i ozbiljnijih tema od narucenih tekstica o Jogurt revoluciji.

 2. Џаба им демонстрације ако шиљоугласте подржава маркет, тј. тржиште (неокапиталци). А ако ипак ‘оће да се продаду пошто-пото, ондак им је можда и најсигурније да сви пређу у пара-ми-дал-не? Па кад добију партијашку књижицу – готов посао. Не морају ни да се препакују. Само покажу партијску.

 3. Koalicija razlicitih jogurta je napravila iz dosade neki jogurt kome bi se ismevala. Izvadili su ga sa smetlista isorije
  i dali su mu ime “trouglasti”.
  Medjutim dete je brzo odraslo i ojacao te preuzelo ulogu vodju jogurtizacije- ” Sa trouglastim mozete sve”
  Namere su mu da sve sto je od meda i mleka upakuje u trouglice.
  Ostala je i stara mana da prilikom otvaranja, koje ide tesko, moze da vas poprska po pantalonama ili haljini.
  A ona ono cuveno: ” E, idi u…”

 4. U celom svetu jogurt je jogurt, jedino se u Srbiji deli na pravi i onaj ,,na tri ćoška”!

 5. Kad sam videla ovo NOVO A STARO pakovanje jogurta tu nema S od starog pakovanja jogurta…ovaj je mnogo manji/mora da su ga pravili po svojoj velicini/, otpije se u 3 gutljaja i to je to…ne bih ga kupila pa da je još toliki !!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix