Jogurti u običnim pakovanjima protestovali su ispred kancelarije direktora supermarketa tražeći da se trouglasti jogurti izmeste iz njihovog frižidera
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

31. maj. 2017

Jogurti iz običnih pakovanja ljubomorni na trouglasti jogurt

BEOGRAD, 31. maj 2017, (Njuz) – Jogurti iz standardnih pakovanja pobunili su se jutros u jednom beogradskom marketu protiv jogurta u trouglastoj ambalaži jer ih kupci više gotovo uopšte ne kupuju otkad su se na rafove doselili, kako kažu, jogurti “hipsteri”.

Jogurti u običnim pakovanjima protestovali su ispred kancelarije direktora supermarketa tražeći da se trouglasti jogurti izmeste iz njihovog frižidera, a “ako je moguće i iz njihovog marketa”.

– Trouglasti jogurti ugrožavaju naš opstanak, a market je u očiglednom dosluhu sa njima jer kako drugačije objasniti činjenicu da, osim što su ih stavili na najvidnije mesto, takođe su im snizili i cenu – naveo je jogurt vođa protesta.

Četvrtasti jogurti nosili su transparente “Trouglasti, marš iz marketa!”, “Frižider četvrtastima!”, a uzvikivalo se i “Ko ne skače, taj je trouglasti!” i “Idite u Imlek!”.

Demonstranti su najavili da će protestovati sve dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni, a ukoliko se to ne desi u naredna tri dana, uslediće radikalizacija protesta koja će, kako su naveli, uključivati otvaranje ambalaže sa kvarljivom robom, lomljenje kinder jaja i blokadu vitrine s mesom.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Ima u Srbiji i ozbiljnijih tema od narucenih tekstica o Jogurt revoluciji.

 2. Радојица kaže:

  Џаба им демонстрације ако шиљоугласте подржава маркет, тј. тржиште (неокапиталци). А ако ипак ‘оће да се продаду пошто-пото, ондак им је можда и најсигурније да сви пређу у пара-ми-дал-не? Па кад добију партијашку књижицу – готов посао. Не морају ни да се препакују. Само покажу партијску.

 3. frka kaže:

  Koalicija razlicitih jogurta je napravila iz dosade neki jogurt kome bi se ismevala. Izvadili su ga sa smetlista isorije
  i dali su mu ime “trouglasti”.
  Medjutim dete je brzo odraslo i ojacao te preuzelo ulogu vodju jogurtizacije- ” Sa trouglastim mozete sve”
  Namere su mu da sve sto je od meda i mleka upakuje u trouglice.
  Ostala je i stara mana da prilikom otvaranja, koje ide tesko, moze da vas poprska po pantalonama ili haljini.
  A ona ono cuveno: ” E, idi u…”

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  U celom svetu jogurt je jogurt, jedino se u Srbiji deli na pravi i onaj ,,na tri ćoška”!

 5. Mirjana kaže:

  Kad sam videla ovo NOVO A STARO pakovanje jogurta tu nema S od starog pakovanja jogurta…ovaj je mnogo manji/mora da su ga pravili po svojoj velicini/, otpije se u 3 gutljaja i to je to…ne bih ga kupila pa da je još toliki !!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *