nazad na vrh

Jokić rekao reprezentaciji da ne zove više ona njega i da će se on javiti jedan dan od nedelje

DENVER, 15. maj 2019, (Njuz) – Poznati NBA košarkaš Nikola Jokić rekao je juče reprezentaciji Srbije da malo prestane da ga zove, jer je ovih dana u gužvi i da će joj se on njoj javiti jedan dan od nedelje.

Kako saznaje Njuz, reprezentacija je u više navrata zvala asa Denvera, slala mu je SMS poruke i startovala ga na Fejsbuk četu pitanjem “ćao, šta se radi?“, pa ju je Jokić zamolio da se neko vreme ne javlja.

– Malo je frustrirajuće u sred plejof serije uključiti telefon posle utakmice i videti nekoliko propuštenih poziva i poruka. Bio sam uljudan i rekao joj da me neko vreme ne zove i da ću se javiti – kaže Jokić.

– Ponedeljak, eventualno utorak, ma najkasnije u sredu uveče zovem ja tebe, nemoj da brineš, pa možemo da se vidimo, sednemo na kafu ili pivo. Možemo i na klopu, u bioskop, šta god nam se bude radilo. Ne brini, sigurno neću da ispalim, evo stavio sam ‘reminder’ da te zovem – otkriva zvezda Denvera šta je poručila reprezentaciji.

Jokić kaže da mu reprezentacija često prebacuje da se dugo nisu videli i da ga “nema više da se javi“.

– Ne razumeju svi da sada imam više obaveza nego ranije i često mi je problem da starim drugarima objašnjavam da nisam više slobodan kao pre par godina. Nadam se da će reprezentacija to shvatiti i da će prestati da me na svakih par dana taguje na zajedničkim fotkama iz Rija – kaže Jokić.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ovo je u suštini istina.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix