njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

15. maj. 2019

Jokić rekao reprezentaciji da ne zove više ona njega i da će se on javiti jedan dan od nedelje

DENVER, 15. maj 2019, (Njuz) – Poznati NBA košarkaš Nikola Jokić rekao je juče reprezentaciji Srbije da malo prestane da ga zove, jer je ovih dana u gužvi i da će joj se on njoj javiti jedan dan od nedelje.

Kako saznaje Njuz, reprezentacija je u više navrata zvala asa Denvera, slala mu je SMS poruke i startovala ga na Fejsbuk četu pitanjem „ćao, šta se radi?“, pa ju je Jokić zamolio da se neko vreme ne javlja.

– Malo je frustrirajuće u sred plejof serije uključiti telefon posle utakmice i videti nekoliko propuštenih poziva i poruka. Bio sam uljudan i rekao joj da me neko vreme ne zove i da ću se javiti – kaže Jokić.

– Ponedeljak, eventualno utorak, ma najkasnije u sredu uveče zovem ja tebe, nemoj da brineš, pa možemo da se vidimo, sednemo na kafu ili pivo. Možemo i na klopu, u bioskop, šta god nam se bude radilo. Ne brini, sigurno neću da ispalim, evo stavio sam ‘reminder’ da te zovem – otkriva zvezda Denvera šta je poručila reprezentaciji.

Jokić kaže da mu reprezentacija često prebacuje da se dugo nisu videli i da ga „nema više da se javi“.

– Ne razumeju svi da sada imam više obaveza nego ranije i često mi je problem da starim drugarima objašnjavam da nisam više slobodan kao pre par godina. Nadam se da će reprezentacija to shvatiti i da će prestati da me na svakih par dana taguje na zajedničkim fotkama iz Rija – kaže Jokić.

Marko Dražić

  1. Vlada kaže:

    Ovo je u suštini istina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *