nazad na vrh

Jutka poslao SMS robotu Emi

BEOGRAD/BRUS, 17. jun 2020, (Njuz) – Bivši gradonačelnik Brusa Milutin Jeličić Jutka poslao je kasno noćas SMS poruku robotu Emi, kojoj je ponudio da se vide nasamo za vikend.

Nakon toga, Jutka je poslao još nekoliko poruka u toku noći, u kojima je pisao razne lascivne stvari, a vlasnici robota su rano jutros prijavili policiji uznemirujuće poruke.

Jutka je, prema saznanjima Njuza, već u prvom SMS-u izneo vrlo nepristojnu ponudu.

– Ćaooo, Emiceeeee, šta imaaaaa? Jer ti treba podmazivanjeeeeeeeee.hoćeš da se vidimooooooo? Volkam roboticuuuuuuuuuuu, ljubkaaaaaaam – napisao je bivši gradonačelnik.

Čovek kojem se trenutno sudi za seksualno napastvovanje tu se nije zaustavio. On je napisao još nekoliko poruka, koje Njuzov izvor iz policije zbog eksplicitne sadržine nije želeo da citira, ali smo ipak uspeli da dobijemo tekst jedne od njih.

– Zašto ćutiiiiiiiiiš šećeruuuuuuuu? oćeš da te zaposlim u Brusuuuuuuuuu, javi se kako bih te ljubkao po teluuuuuuu, voliiiiiiiiiiim, ljubim po gumenoj guziiiiiiii mmmmmmmmmmm – napisao je Jeličić.

Iako mu robot Ema nije odgovarala na poruke, Jutka je istrajavao u slanju i prestao je tek kada mu je policija zakucala na vrata, nakon čega mu je zaplenjen mobilni telefon i priveden je na informativni razgovor.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Volkao je prave žene – nije mu dato. Pokušava sa robotima – ne može. Pa šta hoćete – da siromašak postane perverznjak?!

  2. Ma ne, zavela je ona njega bludnica.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix