njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. apr. 2021

Jutka priveden jer je eUpravi poslao 15.000 sms-ova o iskazivanju interesovanja

BRUS, 28. april 2021, (Njuz) – Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, priveden je jutros i određen mu je pritvor od 48 sati zbog toga što je u protekla četiri dana eUpravi poslao 15.000 SMS poruka u kojima je iskazivao interesovanje.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog tužilaštvu, Jutka se branio time da nije znao o kakvom iskazivanju interesovanja je reč pošto je tri meseca proveo u zatvoru.

– Od petka uveče do jutros eUpravi je sa Jutkinog broja stiglo 15,000 sms-ova sadržine “Iskazujem interesovanjeeee”, “Javi se, zainteresovan sam za cmmmmooook”, “Hajde da se volkamo, želimmmmm I interesujemmmmm seeee” što je blokiralo sistem za iskazivanje zainteresovanja za vakcinaciju. U porukama koje je poslao Jeličić je nudio radno mesto eUpravi, pod uslovom da i ona iskaže interesovanje za njega – navodi izvor.

Jeličić se, nakon privođenja, pravdao time da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi jer je eUprava prva pozvala ljude da iskažu interesovanje.

– Istakao je kako zbog tri meseca provedena u zatvoru nije imao potpuni uvid u to šta stoji iza poziva za iskazivanje interesovanja, kao i da se tokom tog perioda uželeo slanja poruka pa nije mogao da se obuzda – ispričao je ovaj izvor za Njuz.

Vest o novom Jutkinom hapšenju najviše je pogodila domaće mobilne operatere jer im je prethodni Jeličićev boravak u zatvoru doneo pad prihoda od 25% na mesečnom nivou.

Soko Sokolović

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Ne znam da li sam samo ja primetio, ili to vide i drugi? Dok ne padnu, niko ih ne da. A kad padnu, ko da su u čičke pali – svašta na njima zalepljeno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *