nazad na vrh

Jutka tvrdi da ne zna šta se desilo Mariji Lukić jer je neki manijak isključio TV signal

BRUS, 28. februar 2019, (Njuz) – Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je za Njuz da ne zna šta se desilo njegovoj sugrađanki Mariji Lukić, jer je neki manijak juče isključio TV signal celom gradu i zbog toga nije mogao da gleda njeno gostovanje u emisiji “Život priča“.

On je istakao da je pobesneo kada je shvatio da zbog nekog ludaka neće moći da vidi njeno gostovanje.

– Kada sam čuo da će Marija biti gost jedva sam čekao emisiju jer sam želeo da čujem šta će reći. Međutim, kada sam upalio TV nije bilo signala. Prvo sam mislio da samo ja imam problem, pa sam prijateljima poslao par hiljada sms poruka sa pitanjima “zaštoooo nemaaaa signalaaa“, “ja volkam da gledaaaaam emisijuu“, “želkaam da znammm šta se dešava“ i onda sam iz prepiske sa njima saznao da ceo grad nema signal zbog nekog psihopate – ispričao je Jutka.

– Verujete mi da ja ni sada ne mogu da poverujem da je neko toliko bahat i bezobrazan da je spreman da ostavi ceo grad bez TV signala zbog jedne emisije. Ogorčen sam zbog ovog incidenta jer građani Brusa nemaju često priliku da javno pričaju u životu i problemima u našem gradu. Nadam se da će ta osoba odgovarati zbog svojih postupaka i da neće proći nekažnjeno jer ne smemo da dozvolimo da ceo grad bude talac nečijeg ludila – rekao je predsednik opštine Brus.

Jutka je dodao da ga je toliko kopkalo šta je sinoć bilo u emisiji da je jutros kupio sve primerke novina koje su stigle u Brus jer se nadao da će u njima saznati nešto više.

Soko Sokolović