nazad na vrh

Jutka tvrdi da ne zna šta se desilo Mariji Lukić jer je neki manijak isključio TV signal

BRUS, 28. februar 2019, (Njuz) – Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je za Njuz da ne zna šta se desilo njegovoj sugrađanki Mariji Lukić, jer je neki manijak juče isključio TV signal celom gradu i zbog toga nije mogao da gleda njeno gostovanje u emisiji “Život priča“.

On je istakao da je pobesneo kada je shvatio da zbog nekog ludaka neće moći da vidi njeno gostovanje.

– Kada sam čuo da će Marija biti gost jedva sam čekao emisiju jer sam želeo da čujem šta će reći. Međutim, kada sam upalio TV nije bilo signala. Prvo sam mislio da samo ja imam problem, pa sam prijateljima poslao par hiljada sms poruka sa pitanjima “zaštoooo nemaaaa signalaaa“, “ja volkam da gledaaaaam emisijuu“, “želkaam da znammm šta se dešava“ i onda sam iz prepiske sa njima saznao da ceo grad nema signal zbog nekog psihopate – ispričao je Jutka.

– Verujete mi da ja ni sada ne mogu da poverujem da je neko toliko bahat i bezobrazan da je spreman da ostavi ceo grad bez TV signala zbog jedne emisije. Ogorčen sam zbog ovog incidenta jer građani Brusa nemaju često priliku da javno pričaju u životu i problemima u našem gradu. Nadam se da će ta osoba odgovarati zbog svojih postupaka i da neće proći nekažnjeno jer ne smemo da dozvolimo da ceo grad bude talac nečijeg ludila – rekao je predsednik opštine Brus.

Jutka je dodao da ga je toliko kopkalo šta je sinoć bilo u emisiji da je jutros kupio sve primerke novina koje su stigle u Brus jer se nadao da će u njima saznati nešto više.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Mikro odraz, makrokosmosa Srbije!

  2. Ево, као маг маркетинга, донираћу слоган за следеће изборе овом господину, угледном члану СНС-а, на енглеском, оф корс, јер ускоро Брус заслугом АВ-а постаје погранична општина, мора све да буде на српском и на американском јбг. Дакле: “Jutka – GO WE DO!” (идемо, ми радимо, варијација на “брже, јаче, боље”). Могуће да није граматички правилно, нека И.Дачић и Д.Филиповска излекторишу малко, важно да лепо звучи и да је истинито – JUTKA GO WE DO!

  3. Jbt, i ovaj neobavešten!

  4. Buljave oči i naduvan ko balon da smo država lepo da ga ustrojimo za primer drugim ludacima

  5. Ne radi to lep nego uporan. A covek je uporan, mora se priznati.

  6. Ne moze da smuva ni Mariju, ni bilo koje zensko, ali moze da sjebe kablovsku. Bolje ista nego nista…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix