njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. feb. 2020

Jutka za pristup SRS-u tražio službeni telefon i neograničen broj SMS poruka

BEOGRAD, 24. februar 2020, (Njuz) – Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj saopštio je danas da je Milutin Jeličić Jutka postavio dva uslova za pristup stranci, službeni telefon i neograničen broj SMS poruka.

Prema rečima lidera radikala bivši predsednik opštine Brus nije imao nijedan drugi zahtev, niti ga je zanimala funkcija.

– Brzo smo se dogovorili. Jutku nije zanimao ni statut strake, ni naš program, ni da li će biti na listi stranke na predstojećim izborima, već samo da li će dobiti službeni telefon i paket sa neograničenim brojem SMS poruka. Čak ga nije interesovao ni model telefona, bilo mu je jedino važno da ima dobru bateriju, jer kako kaže, provodi puno vremena u slanju poruka – izjavio je Šešelj za Njuz.

– Bio je jako uzbuđen kada sam mu uručio telefon. Pitao sam ga koji su mu planovi sada, kada je postao srpski radikal, a on je odgovorio da će prvo memorisati sve članice stranke, a zatim će im poslati SMS poruku i stvarno je to uradio, jer me od jutros sve naše članice zovu i kažu da im neprestano stižu poruke. Moram da priznam da sam ponosan zbog toga što u stranci imamo čoveka koji stoji iza svojih reči – istakao je lider radikala.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše uslove prelaska u Srpsku radikalnu stranku, Jutka je kratko odgovorio da sada nema vremena jer je zauzet slanjem SMS poruka.

Viktor Marković

 1. voya montoya kaže:

  A hoce li mahati koznim gacama…ili roze gacicama…kako se to radi u KPZ Zabela ( kod Pozarevca )…??

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A da se radikalni server ne zaguši sa porukama sad kad ni šef nema više pravo da tvituje?!

 3. Раде kaže:

  Знате како се напредњаци удварају? Јутко моја.

 4. Vladimir Nikolic kaže:

  Monstrumu bolesnom odfikariti onu stvar i poslati u Bor da pripomogne kineskim robijasima doživotno.

 5. Gebo kaže:

  Radikalni model Don Žuan 2020, nek je srećno ženskim članovima, trebaće im sigurno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *