njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. dec. 2022

Kabinet Zagorke Dolovac uštedeo najviše struje

BEOGRAD, 14. decembar 2022, (Njuz) Iz Ministarstva energetike saopštili su danas da su zadovoljni odzivom preduzeća i građana za uštedom električne energije, a da je najviše od svih uštedeo kabinet Zagorke Dolovac.

– Na kraju ove krizne godine, kada sumiramo rezultate kampanje o štednji električne energije, na osnovu naših ispitivanja možemo da kažemo kako se veliki broj savesnih građana, preduzeća, institicija i fabrika odazvao našem pozivu, ali da rekord drži kabinet republičke javne tužiteljke – navodi se u saopštenju Ministarstva energetike – U kancelariji gospođe Dolovac nismo registrovali nikakvu potrošnju struje, što znači da od kad smo apelovali na štednju, u njenom kabinetu nije upaljen nijedan kompjuter, nije paljeno svetlo, niti ruter za internet, a nisu korišćeni ni faks mašina, kopir mašina, televizor, telefon, klima uređaj, ventilator, grejalica, usisivač, aparat za kafu, fen, niti bilo koji drugi potrošač struje. Zahvaljujemo državnoj tužiteljki što savesno obavlja svoj posao – zaključuju iz Ministarstva.

Brojne kolege republičke tužiteljke potvrdile su ovu priči i dodale kako Dolovac, ne samo da ne troši struju, već se retko i pojavljuje na poslu, što znači da ne koristi ni službeni, ni svoj automobil, ni taksi, ni CarGo, kao ni vozila javnog prevoza, što je pokazatelj da ima i visoku ekološku svest.

Gospođa Dolovac, do objavljivanja ovog teksta, nije odgovarala na naše pozive, što može da znači samo jedno – da ne koristi ni mobilni telefon jer ne želi da ga puni na struju i time dodatno optereti energetski sistem države.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *