Kako će srpski političari iskoristiti bonus dan 29. februar

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. feb. 2016

29. februar

 1. Ja sam kaže:

  Vesna Pesic:
  Kruzice tramvajom Dvojka i srpskim intelektualcima drzati kurs – Kako popuniti beli listic

  1. Рубљов kaže:

   Судећи по броју курсаџија, теми курса и елоквентности држатељке курса, сасвим је довољно да кружи У ТРАМВАЈУ ДВОЈКА…а сам трамва јнек’ у месту стоји надајући се скором доласку Мирка Алвировића…

   1. Рубљов kaže:

    Откуцах размак баш у тренутку кад је наишао Мирко, помери га мало улево, иван клајн каже да је у питању лакша омашка у писању ( иван клајн се задесио на курсу у трамвају на сву срећу и успео је да ми врати размак у правилан положај и имобилише га, додуше прво на белом листићу, а сутра ће и у коментару…)

    1. Ja sam kaže:

     Evo kako ces razlikovati obicnog ,,intelektualca” sns-a iz kruga dvojke od vrhunskog.
     Obican samo preskace sine, a vrhunski, pored toga, sa obe noge iskace iz tramvaja i ne drzi se za gelender kada ulazi u elektricno vozilo.

 2. Рубљов kaže:

  Један од вулина слави рођендан, доћи ће му остала двојица, који су, као близнови, рођендан прославили јуче на којем се појавио данашњи слављеник и донео поклоне – зифт црне ” лонице ” и зифт-зифт црну ” шуљу ” у нади да је ” погодио ” величину…Близанци су трећем вулину данас такође донели поклон – четири зифт црне ” лонице ” и четири зифт-зифт црне ” шуље ” јер слављеник није имао рођендане претходне три године, па су данас четири пута долазили и три пута одлазили између долазака да својим присуством увеличају вулиново весеље…Близнови такође имају нелагодан осећај да су промашили величину поклона јер су ” по себи ” бирали, али су сачували рачуне и постоји могућност замене поклона за одговарајућу величину у ексклузивном хајфешн малопродајном објекту ” Црно па се не види ” илити ” ОЛ БЛЕК, СО ИНВИЗИБЛ ” чија је поносна власница леонтина вукомановић – чаролија, која је данашњи бонус дан провела у вибрату у доњој лаги терцирајући сама себи кроз четири октаве али модерато кантабиле без фортисимо, закључавши се виолинским кључем у преподневним часовима у свом малопродајном објекту после шопинга вулина близнова, а откључавши се бас кључем у поподневним сатима, мало пре доласка вулина слављеника који је дошао да замени једну ” шуљу ” и двоје ” лоница ” , сав збуњен јер је једва пронашао малопродајни ” хајфешн ” објекат јер је све црно па се не види…

 3. haha kaže:

  Napokon ocigledan dokaz da je vlada stvarno ozbiljno shvatila stednju, tako sto ce nasem velikom strucnjaku Dusanu Bajatovicu isplatiti samo jednu dnevnicu. E sad sto je jedna dnevnica ovog gospodina kao necije tri mesecne plate, i da on ka kraju krajeva mozda i nece doci taj dan na posao, su samo nebitni detalji.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Mala vlada (poznatija kao beogradska vlada) je raspisala tender za izradu 750 novih crnih trafika. Pravo ucesca su imale samo firme koje su do zadnjeg dana februara (tj. juce) uplatile odreddjen iznos na odredjen racun u Bugarskoj!

 5. Баш Рђа kaže:

  Милан Кркобабић – прославио 25. рођендан. Четврт века, свака част дечко, да си вино – одавно би цикнуо, с* просечном пензијом – одавно би рикнуо! И да надживиш новог газду…

 6. Ja sam kaže:

  Udovicki Kori:
  -Na danasnji dan umesto razreda u osnovna skole cu uvesti platne grupe.
  Znaci, jedan razred ce imati oko 30 grupa i svaki vlasnik grupe ce morati da placa za svog pripadnika grupe, to jest dete.
  Na taj nacin cemo obezbediti besplatno skolovanje za drzavu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *