Kako će sve Hrvatska obeležiti 20 godina “Oluje”

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. aug. 2015

hrvatska 20 god oluje

 1. Bilo bi logično da realizaciju tačke 8. prepuste Državnoj Lutriji Srbije

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  KITArovi cka ce organizovati samit sa Merkelovom i Olbrajtovom na kome ce dogovoriti uslove, koje muskarcine na vlasti u Srbiji moraju da ispune, pre nego sto im dopuste da svoj narod uvedu u Evropu!

 3. Александар Хејтер kaže:

  Doneće rezoluciju po kome je kažnjivo svako preuveličavanje, iznad broja 10, žrtava u Jasenovcu.

 4. sanja kaže:

  šta je ovo, počeli su obrazovci da vam pišu tekstove? Pustite news bar da se bavi idiotizmima u hrvatskom dvorištu, imamo mi dovoljno materijala za tekstove kod nas. Mislim, malko je bljakasto da ignorišete akciju “rat je gotov, idite kući” koja je u hrvatskoj organizovana povodom proslave oluje.

  1. Александар Хејтер kaže:

   Da, posebno kad tih koji organizuju akciju ”rat je gotov, idite kući” ima toliko da mogu da stanu u prosečnu kuhinju bez guranja, dok 90% NDH urla sa TU(om)psonom o klanju Srba.

  2. koreograf kaže:

   A tebi bas nesto smeta kada se pljuju Ustase a odgovara ti pljuvacina Srba!!!???
   Zasto ti lepo ne odes u Lijepu njihovu Danke Dojcland tj odjebes u troskocima!!!???

 5. Баш Рђа kaže:

  Председница рвацке лапрда и баљезга, или на латинском ЕSCHERICHIA COLINDA!

 6. Mile kaže:

  Hihihihihi
  Vidim da i dalje kmecite. Neka, lijepo za vidjeti. A i cuti. Pokrenite jos koju balvan revoluciju, ta nikad vam dosta poraza. Samo nemojte u hrvatskoj, ovdje vas ionako vise nema. I neka je tako, sto je previse – previse je.

  Za masovni egzodus javite se svojim politicarima, onima koji su odbili Z4, kreirali skabrnju, vukovar i srebrenicu. Ili jos bolje, dajte im vrh vase vlasti… Ooops… Pa sad su na vrhu vlasti, i to oni koji su osobno ratovali po bosni npr.

  Uzivajte, ja od danas u produzenom vikendu idem malo brckati noge nakon ove kavice. Poslije rucak pa laganini na zabavu sa ekipom. Eh zivote sto si lijep :))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *