nazad na vrh

Kako SPC zarađuje 140 milona evra godišnje

spc 140 miliona

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. …Пало с неба…

  2. Sisaju ovce po Srbiji.

  3. Zarađuje tako što moja komšinica svake godine zove popa zbog slave, krečila stan pa opet zvala popa da osvešta, udala ćerku pa u crkvu kod popa, oženila sina pa u crkvu kod popa, svaki mesec pali sveće u crkvi za pokoj duše i za zdravlje pa časti crkvu, itd., itd. A takvih komšinica i komšija ima na hiljade i hiljade. Ali glavna zarada je neplaćanje poreza, sumnnive donacije novokomponovanih tajkunskih “vernika”, prodaja njihovih proizvoda koji nezasluženo slove kao zdravi (med, rakija, vino…) jer niko ne proverava njihovu zdravstvenu ispravnost.Takođe, ne treba zaboraviti i Rusku vezu, tj RPC, jer i odatle nešto kapne. Nadalje izdavanje hiljada kvadrata prostora u hjihovom vlasništvu. Verovatno postoje još neki izvori za tu enormnu zaradu ali u svakom slučaju taj prihod treba da se oporezuje.

  4. Aaaaaaaaaaa……….zarada od sveća…….!!!!!!

  5. Pusta ih AV jos koju godinu dok ne zavrsi kurton dzamiju sa makete. Onda ce ih prodati ko sto im je prodao pradedovinu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix