njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. aug. 2012

Kameron: Britanija će učiniti sve da spreči silovanje u ekvadorskoj ambasadi

Asanž zapretio da će nasumično započeti silovanja ljudi u ambasadi

LONDON, 16. avgust 2012, (Njuz) – Nakon vesti da je Ekvador dao azil poznatom švedskom silovatelju Džulijan Asanžu, britanski premijer Dejvid Kameron izjavio je da će ta zemlja učiniti sve što je u njenoj moći da spreči „ovog monstruma da počini niz stravičnih zločina u ekvadorskoj ambasadi u Londonu“.

– Moramo nešto da uradimo, nemoralno je samo stajati sa strane skrštenih ruku i nemo posmatrati kako jedan silovatelj zloupotrebljava gostoprimstvo jedne ambasade za svoja perverzna zadovoljstva – izjavio je Kameron.

– Upotrebićemo sve što je u našoj moći da sprečimo tog manijaka i nećemo se zaustaviti čak ni ako budemo morali da bombardujemo zgradu ambasade i sravnimo je sa zemljom – najavio je britanski premijer.

Kameron je napomenio da je jedna od dužnosti Britanije da širom sveta goni sve silovatelje i izvede ih pred lice pravde, bez obzira na to gde se oni kriju, čak ako to znači i započinjanje rata sa drugim zemljama.

– Ako dozvolimo da se ovo desi danas, neko će pogrešno protumačiti našu dobrotu i zloupotrebiti je protiv nas – smatra Kameron – Zbog toga je veoma važno da podvučemo crtu i ne dozvolimo da nas zaustave takve trivijalne stvari kao što je suverenitet teritorije ambasade. Danas je to silovatelj, ali već sutra može da bude izdajnik, špijun ili čak haker.

Da podsetimo, najpoznatiji švedski silovatelj Džulijan Asanž, već osmu nedelju drži taoce u ambasadi Ekvadora u centru Londona. Kako javlja dopisnik Njuza iz Londona, Asanž je još prvog dana zapretio da će, ukoliko bilo ko načini samoj jedan pogrešan korak, nasumice započeti sa silovanjem talaca.

Goran Mirković

Viktor Marković

Marko Dražić

 1. Facko Acković kaže:

  Perverznjak jedan, odma mu se vidi u faci.

 2. Mirjana kaže:

  Iskreno se nadam da ce koristiti kondome:( Bas brinem

  1. 123 kaže:

   Ma ti kao da radis tamo i jedva cekas da pocne, tako mi nesto deluje…

 3. Bane kaže:

  Pa, šta čekaju ti specijalci?! Treba da ulete unutra i da ga razj*bu na ništa!

 4. himalajac kaže:

  e, sto ovaj ..bac ne uleti u nasu skupstinu….

 5. stroks kaže:

  Dobro je da nije trazio azil od srpske ambasade. Takvi “Silovatelji Svedjanki” nam nisu potrebni. Jednog dana Svedjanku, drugog dana Madjaricu.

 6. ariela kaže:

  Mislite “da spreci silovanja iz Ekvadorske ambasade”…pa ko “ima putera na glavi”du.. uza zid:)…

 7. Kosta kojot kaže:

  kako vas nije sramota.a znate li da u africi na svakih 60 sekundi prodje jedan minut.

  1. Shumsky kaže:

   Kosta, pogrešio si – ekvaTor je u africi, a ekvaDor … jbm li ga… neka ambasada negde koja proizvodi banane, vido ja na etiketi!

   1. Glasnogovornik kaže:

    EkvaTor je i u EkvaDoru :D

   2. celtic kaže:

    Naša zemlja već dugo pravi banane – koliko ljudi, toliko banana….

 8. celtic kaže:

  Nipošto ne dopustite metamorfozu od silovatelja u hakera!!!! Gore kraljica, dole gaće!!!!

 9. Tagore kaže:

  Putin će se lično založiti ljudska prava i slobodu informacija Džulijana Asanža, da ne padne u prisilni radni logor švedskog gulaga.
  Sloboda govora, pesme i molitve Bogu su kao zrele dojke krava muzara po barakama Sibira kojim se svako novorođenče čovečanstva hrani – nadodao je car svih Rusija i pomolio se Bogu: “Oče naš, iže jesi na nebesjeh! Da svjatitsja imja Moje; da pridet carstvije Moje; da budet volja Moja…”

  (Pussy Riot uz pomoć ruskog udžbenika “Pobunjene Mace” već pola godine molitvenom brzinom uče “spanish language” kako bi dobile vizu za koncert u Ekvadoru.)

  1. Neven kaže:

   Tagoreeeeeeee :D

   Već sam se zabrinuo za tebe, drago mi je da si živ i zdrav. <3

   1. Tagore kaže:

    – Ћути б'е, боље је да га “склопим” и да залупим “вратницу” -:))
    Тако сам неки дан узео кактус за фотељу, а мој “обитељски лијечник” ме лечи од беснила…

 10. Tagore kaže:

  Ovaj silovnik bledolikih Šveđanki je odlučio zartažiti azil u Južnoj Africi. Pripadnici plemena Zulu južnoafriče policije su ubili samo 36 rudara platine “Lonmin” u Marikani, koji su miroljubivo štrajkovali glađu i molili povišenje plata:
  http://files.newsnetz.ch/story/1/6/9/16931432/2/topelement.jpg
  U početku su štrajkovali glađu, a svi su potajno sanjali mesto predsednika naše bogate republike bez rasne sagregacije – naglasio je ministar Zulu policije Nathi Mthethwa i opravdao broj ubijenih u porastu. Potparol policije Dennis Adriao je izjavio de je «policija u samoodbrani od gladnih štrajkača glađu bila prinuđena uzvratiti recipročnu paljbu».
  Haški sud je u pregovorima sa Tonijem Blerom ponudio Džulijanu jedno slobodno radno mesto rudara platine i besplatan prevoz na teretnoj lađi preko luke Roterdama, ali Asanž je preferirao engleske “pašnjake prve klase”, puput srpskih na Vračaru u Beogradu gde Šutanovac čuva stado rogatih životinjica.

 11. Tetka kaže:

  Признајем да нисам у току, била сам на путу, али ми је нешто сумњиво у целој овој причи: где су ту Американци? Зашто они не прете бомбардовањем?
  Мислим, зар је дотле дшло да нешто прође без њих?!

  1. celtic kaže:

   Oni su uvijek na obe strane i gledaju ko ima više energije (naravno, energije za raspravu, nisam mislio na tamo neku naftu, fuj).

 12. Anštajn kaže:

  Dobar tekst, želudac mi osciluje od smeha ko elektron oko jezgra..

 13. Александар Хејтер kaže:

  Да, оваквима треба стати на пут, докле више трпање проститутки са поцепаним кондомима. Ако треба да сравне амбасаду са земљом нек потраже савет Американаца, они имају искуство у бомбардовању кинеске амбасаде.

  1. mixon kaže:

   imamo i mi naše eksperte za paljenje ambasada, trebalo bi njih da angažuju prvo, nato avijacija je suviše skupa i bučna. Od naših bi čak dobili i gratis paljenje neke omražene im džamije ili pekare…

   1. Александар Хејтер kaže:

    Mozda, ali nasi nisu efikasni kao Ameri koji su stvarno sravnili ambasadu, a ne samo zapalili fasadu, uz to su i pobili masu kineskih sluzbenika a ovi nasi se nisu probili dalje od ulaza, ipak su rezultati i iskustvo u demoliranju ambasada na strani Amera.

    1. celtic kaže:

     Kao i svako demoliranje. Jebem ti, tamo čak i sunce pada na koljena ;-)

 14. Tagore kaže:

  Svet:
  Sa balkona ambasade Ekvadora danas Julian Assange
  http://s1.lemde.fr/image/2012/08/19/540×270/1747577_3_b303_julian-assange-s-exprime-au-balcon-de_da73a1b255375ca19cb45c7a45589d4f.jpg

  Predsednik Ekvadora Rafael Correa iz Loja, (Loha na španskom), (420 km na jugu od Quito), navodi “convention of Havana 1928” i kaže “inacceptable about intolerable cruelty” britanskih vlasti.

  Mi verujemo da će naši srpski građevinari, naučnici i putopisci, nakon maluinskih Falkland Islands-a i Libije, nanovo imati posla i u Ekvadoru na “beautiful performance of the life “.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *