Kamila iz Jagodine je izjavila da se plaši za svoju bezbednost
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

18. nov. 2018

Kamila iz jagodinskog zoološkog vrta tražila zabranu prilaska za Palmu

JAGODINA, 18. novembar 2018, (Njuz) – Jednogrba kamila iz zoološkog vrta u Jagodini zatražila je od suda da izrekne zabranu prilaska predsedniku Skupštine opštine Jagodina Draganu Markoviću Palmi.

Kamila je zabranu tražila nakon što je videla snimak iz Egipta na kojem se vidi kako Marković maltretira kamilu u Egiptu.

– Bila sam potpuno šokirana kada sam to videla. Ali još više su me šokirali svi ti ljudi koji su samo stajali okolo i nisu ni prstom mrdnuli da zaštite nemoćnu kamilu. U šta smo se to pretvorili?! – zapitala se kamila iz Jagodine.

Ona se obratila sudu jer se plaši za svoju bezbednost.

– Ne želim da budem sledeća žrtva. Da li treba da strepim svaki put kad Palma dođe u zoo vrt? Ne želim toh čoveka nigde u svojoj blizini. Ne bih od njega uzela ni najukusnije lišće i travu, pa sve i da mi život zavisi od toga! – izjavila je kamila.

Ona je najavila da će uskoro formirati nevladinu organizaciju „Kamilatan“, čiji će zadatak biti da, ukoliko institucije ne reaguju, zaštiti sve kamile od bahatosti i zlostavljanja Dragana Markovića Palme.

Nenad Milosavljević

 1. gvozden kaže:

  citam bas Palmin komentar na ovo, kaze: eeee…

  1. pera kaže:

   Pa kad joj najasio tetku

 2. Bane kaže:

  Tako je nastala dvogrba kamila

 3. voya montoya kaže:

  Jebote,isto jase kao pukovnik Gadafi…Jagodinski Gadafi-bez loknica…a i telohranitelji mu nisu zene,nego muzjaci…?
  Pet hektara morske obale Crvenog mora,za gospodina…!!! Podrska za simpatizera pok. ili puk. Arkana,Moamera,i Hasima…Hucuk-Hokija…a Jagodina do Tokija …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *