nazad na vrh

Kamila iz jagodinskog zoološkog vrta tražila zabranu prilaska za Palmu

Kamila iz Jagodine je izjavila da se plaši za svoju bezbednost

JAGODINA, 18. novembar 2018, (Njuz) – Jednogrba kamila iz zoološkog vrta u Jagodini zatražila je od suda da izrekne zabranu prilaska predsedniku Skupštine opštine Jagodina Draganu Markoviću Palmi.

Kamila je zabranu tražila nakon što je videla snimak iz Egipta na kojem se vidi kako Marković maltretira kamilu u Egiptu.

– Bila sam potpuno šokirana kada sam to videla. Ali još više su me šokirali svi ti ljudi koji su samo stajali okolo i nisu ni prstom mrdnuli da zaštite nemoćnu kamilu. U šta smo se to pretvorili?! – zapitala se kamila iz Jagodine.

Ona se obratila sudu jer se plaši za svoju bezbednost.

– Ne želim da budem sledeća žrtva. Da li treba da strepim svaki put kad Palma dođe u zoo vrt? Ne želim toh čoveka nigde u svojoj blizini. Ne bih od njega uzela ni najukusnije lišće i travu, pa sve i da mi život zavisi od toga! – izjavila je kamila.

Ona je najavila da će uskoro formirati nevladinu organizaciju “Kamilatan“, čiji će zadatak biti da, ukoliko institucije ne reaguju, zaštiti sve kamile od bahatosti i zlostavljanja Dragana Markovića Palme.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. citam bas Palmin komentar na ovo, kaze: eeee…

  2. Tako je nastala dvogrba kamila

  3. Jebote,isto jase kao pukovnik Gadafi…Jagodinski Gadafi-bez loknica…a i telohranitelji mu nisu zene,nego muzjaci…?
    Pet hektara morske obale Crvenog mora,za gospodina…!!! Podrska za simpatizera pok. ili puk. Arkana,Moamera,i Hasima…Hucuk-Hokija…a Jagodina do Tokija …

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix