njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

18. feb. 2014
...

BEOGRAD, 18. februar 2014, (Njuz) – Prema najnovijem istraživanju popularnosti televizijskih kanala, program koji prenosi sigurnosne kamere iz zgrade je i prethodne godine bio najgledaniji program u Srbiji.

Ove godine je uspostavljena njegova potpuna dominacija u auditorijumu Srbije, dok se gledanost RTS, Prve srpske televizije i TV Pink nalazi u fazi smanjivanja, a gledanost TV B92 ostaje na prošlogodišnjem nivou.

Prema podacima piplmetarskih merenja gledanosti ovlašćene agencije “ABC Home Council”, bezbednosne kamere ispred ulaza u zgradu konstantno beleže rast rejtinga, čemu se od ove godine priključuje i rast gledanosti kamera u hodniku zgrade.

Karakterističan je stalni rast dnevnog broja gledalaca, koji se pripisuje porastu broja penzionera koji spadaju među najverniju publiku ovog kanala.

Prema istraživanju ovlašćene agencije “ABC Home Council”, u periodu od 01.01.2013. do 01.01.2014, od ukupno 20 najgledanijih emisija na svim srpskim televizijama, čak 15 emisija su sa bezbednosnih kamera, od kojih prednjače vojni soliteri na Novom Beogradu.

Tu se, kao posebni dometi, ističu rijaliti šou ispred ulaza zgrade u Jurija Gagarina 324 u bloku 45 sa konstantnim dvocifrenim rejtinzima, serija “Ko sedi na klupici ispred zgrade” sa rejtinzima većim od 30 odsto, noćni program “Ko je sad ovo” sa udelom u ukupnoj gledanosti TV većim od 20 odsto, a finale kviza “Komšija ili ne” dostiglo je rejting od čak 31,2 odsto.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Zasto nema rezultata gledanosti kamera u liftovima a posebno u javnim toaletima?
  Zasto se od ociju javnosti kriju ovi podaci?
  Dokle vise ovaj medijski mrak?

  1. iva kaže:

   Medijski mrak to mu dođe kamera u podrumu zgrade.

 2. Sale kaže:

  Meni je omiljeni kviz “Ima l’ guzve na Autokomandi?” Mada su pitanja mnogo laka i predvidljiva, al’ ja ni ne volim da zamaram mozak previse.

 3. Арса kaže:

  У војном солитеру на Новом Београду у ком живим најгледанија је емисија “Комшија оперише по ходницима”. Иако звучи као образовни медицински програм ипак има примерену обавештајно-информативну тематику.

 4. strani placenik kaže:

  Nepravda pa to ti je! Ja uvek kasnim za ostatkom napredne Srbije. Jos nemam taj Kanal. Molio bih citaoce Njuz Neta za pomoc.
  Molim vas da me ovako neupucenog uputite na neku politicku partiju koja mi moze pomoci da i ja dobijem te kanale. Obecavam da cu glasati za njih, tj. za partiju koja mi pomogne.
  Ujedno mogao bih da im podkazujem komsije koji nisu za njih. Sto priznacete i nije mala stvar.
  PS. Znam jednog tu blizu sto je 100% Miskovicev placenik…..

 5. Tom@ kaže:

  Ovde je neko uzeo debele pare namestaljka 100%
  ubedljivo nabolji rijaliti program je prenose kamere iz skupstine

 6. Tagore kaže:

  Reality show – Welcome to serbia !

  Na njivi Uroša Zeremskog u blizini sela Turija u opštini Srbobran, pojavila su se velika naftna polja nepoznatog porekla. Novoobogaćeni vlasnik pukle cevi je hitno registrovao naftnu kompaniju ”Black Gold” i platio 2.500 evra za registraciju. ”Pa i ako bankrotiram, platiću još 2.500 evra, ali crno zlato i pšenicu čuvam na istom mestu”, hvali se Uroš. Šeik Mohamed iz Karađorđeva je čestitao Zorani na novom izlivu sreće.

  U iščekivanju da slavina nafte procuri razbojnik A.K. (34) i troje maloletnika su presreli, napali i pretukli bračni par iz Francuske kod Horgoša za dva evra. Oduševljeni francuski turisti su ostali na lečenju, dok je Brisel zamolio sve građane pripadnica EU da zaobiđu ovu nedođiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *