njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. okt. 2012

Karabatiću prošao tiket da će policija posumnjati na njega

Karabatić smatra da je klađenje najlepši deo bavljenja sportom

MONPELJE, 1. oktobar 2012, (Njuz) – Najpoznatiji rukometaš na svetu Nikola Karabatić pogodio je tiket na kojem je igrao da će policija posumnjati na njega, nakon što je njegova devojka uplatila 5.000 evra na poraz Monpeljea od PSŽ-a.

Pored ove utakmice, Karabatić je pogodio i da će policija posumnjati na njegovog brata Luku, bivšeg srpskog reprezentativca Mladena Bojinovića, kao i još sedam igrača Monpeljea.

Karabatić je rekao da ne voli da se kladi i da to retko radi, i da je odigrao tiket na poraz svoje ekipe „samo jer ga je privukla dobra kvota“.

– Nisam mogao da verujem da sam pogodio taj tiket i, kako to često biva u klađenju, čim čovek uzme pare, odmah poželi da se odigra još neki – izjavio je čuveni francuski rukometaš – Shvatio sam da ne bi bilo loše da odigram na to da će policiji biti sumnjivo što se moja devojka na veliku sumu novca kladila protiv mog kluba, jer je postojala ogromna verovatnoća da će i taj tiket proći – izjavio je Karabatić i napomenuo da je na ovog puta bila znatno manja kvota nego na prethodnom, ali da mu je drago da je vezao dva pobedička tiketa.

Karabatić je rekao da razmišlja da li da se kladi na to da će francusko pravosuđe poverovati da je Monpelje slučajno izgubio nakon što se osam njegovih igrača kladilo na poraz svog tima, ali nije još siguran kolika će biti kvota.

Marko Dražić

 1. komakazzi kaže:

  Vidi mu se na licu da je posten :P

 2. sina kaže:

  Ma svi ovi sto Kara i Krka -ju članove porodice ( bate i babe ) su jako pošteni i časni,i i iz čestitih i uglednih porodica po čemu su i dobili ovako lijepa prezimena !!!

 3. Sunshine kaže:

  Ha ha, kakvi genijalci

 4. Hoodini kaže:

  @ komakazzi: bravo! ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *