nazad na vrh

Karleuša optužila Lejdi Gagu da ju je plagirala kada je odlučila da izađe u Savamalu

Lajdi Gaga "slučajno" izašla baš u Savamalu

BEOGRAD, 3. jun 2015, (Njuz) – Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša izjavila je danas da ju je Lejdi Gaga najstrašnije isplagirala kada je odlučila da svoje prvo veče u Beogradu provede u Savamaloj.

Prema Karleušinim rečima, ona je sa svojim suprugom Duškom Tošićem prošetala Savamalom još 2011. godine, što može lepo da se vidi na fotografiji koju je dostavila javnosti.

– Čim sam čula da je Lejdi Gaga došla u Beograd, pomislila sam da je suviše velika slučajnost u pitanju da ne bi imalo neke veze sa mnom. Nisam dugo morala da čekam pa da se moja slutnja i potvrdi. Od toliko delova grada kojima je mogla da prošeta, Lejdi Gaga je baš odabrala kvart u kom sam ja bila pre četiri godine. Slučajnost? Ne bih rekla – smatra naša pevačica.

Ona napominje da će još razmisliti da li da je tuži za plagijat, pogotovu što tokom šetnje nije nosila brushalter, što je i ona sama praktikovala u više navrata.

– Suviše toga se podudara da bi bila reč o slučajnostima. Da ne pričam o tome da sam čula kako je Lejdi Gaga danas popila i kafu u Beogradu. I hajde sad neka mi neko kaže da je to njena originalna ideja – pita se Karleuša i dodaje da su je oduvek najviše nervirale pevačice koje ljudi ne pamte po hitovima već po skandalima.

Marko Dražić

 1. Preuranjena optuzba. Ledi Gaga nije isla na Sava Malu, nego posla precicom na gradiliste da kupi stan u Beogradu na vodi!

 2. Још кад сазна да је биљана србљановић писала колумне за лејди гагу у таблоиду “national enquirer”, очекујмо “суђење века”
  две интелектуалне громаде у млечном путу и мало шире…
  П.С. НОВАК ЂОКОВИЋ часно и достојанствено пише историју тениса и Србије!!! Мој наклон и дивљење, НОВАЧЕ СРБИНЕ…

 3. Донт се ју хапи,
  Ау дер видаут ми
  (Аи ноу ју кант би коз)
  Иц но гоод

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix