Lajdi Gaga "slučajno" izašla baš u Savamalu
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

03. jun. 2015

Karleuša optužila Lejdi Gagu da ju je plagirala kada je odlučila da izađe u Savamalu

BEOGRAD, 3. jun 2015, (Njuz) – Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša izjavila je danas da ju je Lejdi Gaga najstrašnije isplagirala kada je odlučila da svoje prvo veče u Beogradu provede u Savamaloj.

Prema Karleušinim rečima, ona je sa svojim suprugom Duškom Tošićem prošetala Savamalom još 2011. godine, što može lepo da se vidi na fotografiji koju je dostavila javnosti.

– Čim sam čula da je Lejdi Gaga došla u Beograd, pomislila sam da je suviše velika slučajnost u pitanju da ne bi imalo neke veze sa mnom. Nisam dugo morala da čekam pa da se moja slutnja i potvrdi. Od toliko delova grada kojima je mogla da prošeta, Lejdi Gaga je baš odabrala kvart u kom sam ja bila pre četiri godine. Slučajnost? Ne bih rekla – smatra naša pevačica.

Ona napominje da će još razmisliti da li da je tuži za plagijat, pogotovu što tokom šetnje nije nosila brushalter, što je i ona sama praktikovala u više navrata.

– Suviše toga se podudara da bi bila reč o slučajnostima. Da ne pričam o tome da sam čula kako je Lejdi Gaga danas popila i kafu u Beogradu. I hajde sad neka mi neko kaže da je to njena originalna ideja – pita se Karleuša i dodaje da su je oduvek najviše nervirale pevačice koje ljudi ne pamte po hitovima već po skandalima.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Preuranjena optuzba. Ledi Gaga nije isla na Sava Malu, nego posla precicom na gradiliste da kupi stan u Beogradu na vodi!

 2. zoran kaže:

  Још кад сазна да је биљана србљановић писала колумне за лејди гагу у таблоиду “national enquirer”, очекујмо “суђење века”
  две интелектуалне громаде у млечном путу и мало шире…
  П.С. НОВАК ЂОКОВИЋ часно и достојанствено пише историју тениса и Србије!!! Мој наклон и дивљење, НОВАЧЕ СРБИНЕ…

  1. technocaja kaže:

   Novak je državljanin druge države već 10 godina, živi i plaća porez u Monte Karlu, ovde dolazi da donacijama opere pare i izbegne plaćanje poreza u dilu sa političarima, ne budite naivni

   1. sve vas mrzim kaže:

    koga boli kurac gde placa porez idi plači negde drugde

 3. Депеш Мод kaže:

  Донт се ју хапи,
  Ау дер видаут ми
  (Аи ноу ју кант би коз)
  Иц но гоод

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *