Pas mora da plati kaznu roku od sedam dana
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

11. feb. 2016

Kažnjen pas čiji je gazda vršio veliku nuždu u parku

VARVARIN, 10. februar 2016, (Njuz) – Zlatnog retrivera, čiji je vlasnik P.M. izvršio veliku nuždu u parku ispred Doma kulture Varvarin, komunalna policija je kaznila na licu mesta novčanom kaznom.

Rasnom psu Žući iz Varvarina izrečena je jutros novčana kazna u iznosu od 10.000 dinara jer se njegov vlasnik olakšao na sred javne površine. Komunalna policija koja se zatekla na licu mesta, odreagovala je pravovremeno i uručila kaznu bahatom psu koji nije hteo da pokupi izmet za svojim gazdom.

– Postupili smo prema važećim propisima i novom zakonu koji nam je omogućio veća ovlašćenja u obezbeđivanju javnog reda i mira. Imamo apsolutno pravo da izgredniku, u ovom slučaju psu Žući, na licu mesta odredimo kaznenu meru i uručimo je odmah. S obzirom na to da se pas nije bunio nakon izrečene kazne, verovatno svestan svoje krivice, nije bilo potrebe da ga privodimo u najbližu kafileriju, iako smo sada ovlašćeni i za to – rekao nam je jedan od komunalnih policajaca.

Žuća ima rok od sedam dana da iz svog džepa izdvoji sredstva za kaznu. Jedini koji je imao nešto protiv izrečene mere bio je njegov vlasnik kome nije bilo najjasnije zašto mu kažnjavaju kućnog ljubimca.

– U tom trenutku sam čučao iza drveta i nisam najbolje video šta je to moj pas tako grozno uradio. Ali, s obzirom na to da je kazna uručena njemu, bez moje saglasnosti, neka im onda on i plati – bio je kratak gazda ovog retrivera.

Marko Kovač

 

 

 

 

 

 

 

 1. Ja sam kaže:

  Ma, sve njih treba kastrirati i oterati u P. M.
  Naravno, mislim na komunalne policajce.

  1. Ja sam kaže:

   Ako je u ovoj basni PAS -narod koji zivi kao zivotinja i placa za sva sranja koja nacini njegov gazda, PARK- prelepa Srbija, KOMUNALCI su poreznici, policajci, tajkuni, kriminalci i ostali politicari, ko je onda DZUKELA koja nam upropascava celu domovinu?

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Boze, koje pitanje? Pa svako ko ima takvu dilemu neka naglas procita tvoje ime za njuz komentare!

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Ovo komunalna policija radi na svoju ruku, bez dogovora sa naprednim gazdama. Ako pas ne plati kaznu – morace u kafileriju gde ce morati da ga hrane. Ako plati kaznu nece mu ostati da kupi hranu pa ce morati na javnu kuhinju. A tu kuhinju Naprednjaci ukidaju. Joj kako se zaplicu, ni sami ne znaju sta hoce a sta ne!

 3. Александар Хејтер kaže:

  Мислим да су били благи, готово сам сигуран и да је пас извео газду без корпе на устима.

 4. ethanol kaže:

  Vučić je u istom selu preko varvarinskog mosta otkrio Ajnštajnove gravitacione talase u parku kao i po travi!
  Naslednici ”Radio Mileve” javljaju da je Vučić unapred znao da će nagaziti na ”nešto”, a kako nije imao vremena da čisti obuću, on je dosta klizavo obišao nizozemsko Brodogradilište Vahali u Sremskoj Mitrovici i krstio rečni putnički kruzer, vredan 20 miliona evra.
  *****
  Brod “Thomas Hardy”, u vlasništvu švajcarske kompanije “Scila AG”, dugačak je 135 metara, širok 11,45 metara, a težak 1.100 tona.
  Vučić je čestitao rumunskim i bugarskim radnicima kompanije “Vahali”, koja uz Vučićevu pomoć u sektoru brodogradnje napredno i neprekidno radi skoro 90 godina.
  Švajcarski vlasnik barke “Scila AG” je čestitao Vučića na vidljivom delu luksuzne obuće.

 5. tard kaže:

  Jel gazda bio cipovan?
  Cuo sam da ide brze kad se cipuje, al vise trosi?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *