nazad na vrh

Kiki Lesendrić promenio prezime u I Piloti

BEOGRAD, 20. decembar 2019, (Njuz) – Poznati muzičar Kiki Lesendrić ima ambiciozne planove za nastavak svoje karijere, a prvi korak koji je preduzeo u tom pravcu je promena prezimena u I Piloti.

On je već dobio ličnu kartu sa novim prezimenom, a očekuje da će ono vrlo brzo biti upisano i u ostala dokumenta.

– Ovo je kruna mog dugogodišnjeg rada i, na neki način, vrhunac karijere. Gotovo četrdeset godina Piloti i ja smo neraskidivo vezani. Postali su deo mog identiteta, pa nas ceo svet posmatra kao jednu celinu. Ako pogledate plakate za naše koncerte ili festivale na kojima nastupam, uvek ćete videti da smo na njima najavljeni kao Kiki i Piloti i nekako je prirodno da se to jedinstvo ozvaniči u službenim dokumentima – ne krije ponos Kiki.

– Promena prezimena će olakšati i administrativne procedure sa kojima se bend susreće jer će moj potpis ubuduće biti dovoljan za potpisivanje ugovora. Priznaćete da je mnogo lakše napisati Kiki I Piloti nego sakupljati potpise svih članova grupe – istakao je muzičar.

Fan popularnog benda pozdravlja ovu promenu i smatra da je odavno bilo vreme da se ona ozvaniči.

– Slušam Pilote još od osamdesetih, kada su snimili”Kao ptica na mom dlanu”. Tada je izgledalo da su Kiki i Piloti jedno telo i duh, a onda je došlo do podele koja mi je teško pala. Nikad nisam mogao da se pomirim sa tom odlukom i sebi da objasnim zašto je došlo do razlaza. Vremenom su stvari došle na svoje mesto, a Kikijeva promena prezimena dolazi u pravom času koji može biti preloman za karijeru benda – rekao nam je ovaj verni fan i dodao da je sada svima jano da nikava sila više ne može razdvojiti Kikija I Pilote.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix