nazad na vrh

Kinesko obezbeđenje ne dozvoljava snimanje mečeva Linglong lige

ZRENJANIN, 8. jun 2021, (Njuz) – Kineski radnici obezbeđenja u fabrici automobilskih guma Linglong od naredne sezone neće više dozvoljavati snimanje fudbalskih utakmice Linglong Super lige Srbije.

Kako saznaje Njuz, iako ne postoji zvanična zabrana snimanja mečeva, menadžment Linglonga planira da na svaku utakmicu u narednoj sezoni pošalje svoje obezbeđenje koje će ometati kamermane.

– Još uvek razmatraju koje su najdelotvornije metode smetanja. Na nekim mečevima stajaće nekoliko radnika Linglonga, koji će kao slučajno baš u tom momentu telefonirati, a za neke važnije utakmice, verovatno će pribeći strategiji prekrivanja objektiva svojim mobilnim telefonom – izjavio je naš sagovornih iz Linglonga koji je tražio da ostane anoniman.

On dodaje da nije siguran da će ovaj potez previše uticati na gledanost, jer je uveren da će ometanje snimatelja biti zanimljvije i dinamičnije od većine utakmica u Super ligi Srbije.
Marko Dražić  i Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix