njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. sep. 2018

Kinezi prave leteće brdo za Koridor 10

PEKING, 20. septembar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će kineske firme u Srbiji napraviti leteće brdo za Koridor 10.

Prema rečima predsednika ovo brdo će biti daleko jednostavnije i jeftinije za premeštanje od postojećeg koje pravi probleme na budućoj trasi auto puta, a rad na njegovom pravljenju će otvoriti mnoga radna mesta.

– Zamolio sam kineskog predsednika Si Đinpinga da pomogne Srbiji u izgradnji Koridora 10. Ispričao sam za problem sa brdom, rekao sam mu da za njega imam jednu čudnu molbu i da se nadam da će razumeti šta hoću. Imao sam veliku tremu dok sam mu saopštavao moju ideju o letećem brdu, tresle su mi se i ruke i noge tokom razgovora, ali sam osetio veliko olakšanje kada mi je predsednik Si čvrsto obećao da će moja molba biti uslišena i da ćemo uskoro dobiti leteće brdo – izjavio je Vučić.

– Zahvaljujući inovativnjoj tehnologiji, poput one koja se koristi za pravljenje letećeg brda, Srbija će ostvariti komparativne prednosti nad zemljama ne samo regiona već i Evrope. Razvijanjem ovakvih tehnologija uticaćemo i na mlade da ostanu u Srbiji, jer za stvari poput letećeg brda ni u jednoj zemlji neće moći da čuju, da ne pričam o tome da nikada neće moći ni da ih vide – istakao je predsednik.

Vučić je napomenuo da će paralelno sa radom na letećeg brda Srbija krenuti sa projektom letećeg boljeg života.

– Još uvek nismo u mogućnosti da svima na teritoriji Srbije istovremeno obezbedimo boljitak, pa ćemo leteći bolji život premeštati iz jednog u drugi kraj države, kako bi svi bar malo osetili dolazak zlatnog doba – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. adolfo kaže:

  vi ste najveci neprijatelj srpskog naroda.

  i niste smesni, samo gadni

  1. Coco kaže:

   blago vama ako su vam njuzovci najveci neprijatelji.
   i, da, nisu smešni. urnebesno su duhoviti. kao, ustalom i svi pametni ljudi
   baš bih volela da znam šta vam je to konkretno gadno? zaista me zanima

  2. Радојица kaže:

   Благо теби Адолфе!

 2. scoby kaže:

  A voljeni i nikad prežaljeni slobica je hteo da koristi (vodene) topove kako bi uzdigao brdo u nebeske visine. Nadam se da će sa svojim brdom odleteti i svi unapređeni šešeljoidi u svoje još bolje živote, najbolje u pravcu njihove majčice Rusije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *