njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2022

Kladionice svakog petka nude igru “Pogodi novu cenu goriva”

CELA SRBIJA, 12. avgust 2022, (Njuz) – Kladionice širom Srbije ubuduće će svakog petka ponuditi svojim klijentima novu igru – pogodi novu cenu goriva.

Kako saznajemo, već neko vreme postoji ova ideja, čak su i neki kladioničari pitali koje su kvote da će benzin biti preko 200 dinara, zbog čega su kladionice odlučile da pruže igračima ovu mogućnost.

-Lista će izlaziti petkom ujutru i na njoj će biti ponuđeno nekoliko opcija. Biće kvote da, recimo, benzin prelazi ili ne prelazi 190 dinara, moći će da se igrači klade koliko če dinara biti razlika između dizela i bezolovnog. Takođe čemo imati i opciju da se igrači samo klade na to da li će benzin biti skuplji ili jeftiniji u odnosu na prošlu nedelju – kaže nam naš sagovorinik iz kladionice Johan Sebastijan Bah, koji kaže da očekuje veliko interesovanje igrača.

-Neki igrači prate Premijer ligu, neki Bundesligu, sad je i problem što nemaju svi Arenu ili Sport klub, dok je sa benzinom situacija mnogo bolja. Svi prate njegove cene, čak i ljudi koji nemaju automobile, tako da očekujemo rekordan broj igrača – kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, ubrzo nekon ove vesti, pojavilo se nekoliko Fejsbuk strana “Benzin cene dojave”, koje garantuju kladioničarima siguran dobitak.

Marko Dražić i Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *