Građani kampanjski održavaju klime, kažu serviseri
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. jul. 2021

Klima servis zakazao čoveku termin za 10. decembar 2022.

BEOGRAD, 5. jul 2021, (Njuz) – Luka Milovanović (26) dobio je termin za servisiranje klima uređaja za 10. decembar 2022. godine.

Milovanović je želeo da uradi redovan godišnji servis, ali je nakon velikog broja telefonskih poziva raznim serviserima uspeo da pronađe slobodan termin tek za sledeću godinu.

– Nisam mogao ni da zamislim da je tolika jagma za servisom u Beogradu, izgleda da bukvalno svi imaju klima uređaje i da su svi čekali isto vreme da zakažu servisiranje! Ovo je kao da pokušavaš da dobiješ taksi usred špica po kišnom danu – ocenio je ovaj mladi ugostitelj.

On će, kako je naveo, svakako iskoristiti zakazani termin, ali će u međuvremenu morati da se dovija kako zna i ume.

– Iskoristiću servis, pa makar i 2022. godine, a do tada ću se već snaći nekako. Izgleda da ću morati filtere da operem sam, kao neki kromanjonac – rezigniran je Milovanović.

U servisima, sa druge strane, kažu da je glavni problem to što građani kampanjski održavaju klime.

– Dođe 27. jun ili 1. jul i neko se tada seti da čisti klimu. Pa ne može, druže, ne goji se prase pred Božić, to se radi u martu, aprilu, najkasnije maju…mislim ne prase, nego servis. Ali ne, tad je lepo, sunčano, piju gospoda kafice po gradu, ko će da se bavi klimom i onda kad grune temperatura 40 stepeni, onda sam im ja kriv što sam zauzet do kraja sledeće godine. Kakvo je vreme došlo, ima da uvedem aukcije, licitirajte, pa ko da više, kod njega prvo dolazim. Ajde, bre – zaključio je u kratkoj izjavi za Njuz serviser Milutin Dapčević sa sajta beogradskiklimaservis.rs, koje kako je naglasio, “ne smemo pobrkati sa onim prevarantima klimaservisubeogradu.rs koji sipaju ljudima razblažen freon u klime”.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Još jedan dokaz da će u Srbiji u decembru 2022 biti sve isto kao danas!

  2. voya montoya kaže:

    Ako se ne varam, usled nedostatka policajaca, u Knez Mihajlovoj su pre godinice-lani patrolirali i policajci sa poznavanjem kineskog jezika ( na kebara nivou )…A onda dodje, nevidljiva posast …i silne pogibije montera klima uredjaja, pogibije peraca prozora…

  3. Jackie kaže:

    Jel ikada došao ovaj serviser , mislim evo Februar ..valjda se pojavio?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *