Put ka Evropskoj uniji trenutno potpuno van funkcije
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

07. apr. 2015

Klizište blokiralo put Srbije ka EU

SRBIJA, 07. april 2015, (Njuz) – Brojna klizišta prave probleme širom Srbije, a najgore stanje je na putu ka Evropskoj uniji koji je trenutno potpuno blokiran. Velika količina zemlje zakrčila je ovaj pravac na nekoliko mesta, a u pojedinim delovima obrušile su se i saobraćajne trake što ga čini potpuno neupotrebljivim za saobraćaj.

– Zemlja je već zasićena vlagom, a kiša i sneg, koji su prethodnih dana padali širom Srbije, samo pogoršavaju situaciju, kaže Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije u Vladi Srbije. – Najteže stanje je na putu ka Evropskoj uniji koji je trenutno potpuno van funkcije. Put se popuno odronio u blizini velikih medijskih kuća kojim uveliko preti zatrpavanje. Teško stanje je zabeležno i u javnim preduzećima koja su potpuno blokirana ogromnim nanosima stranačkih kadrova i aktivista, rekao nam je Ilić i dodao da bi sve bilo mnogo lakše kada bi imali ono što služi za otkopavanje zemlje.

Zbog obaveza u Narodnoj skupštini, premijer Aleksandar Vučić nije bio u prilici da izađe na lice mesta. On je javno, sa skupštinske govornice, poručio građanima da ne treba da brinu i da su ova klizišta Srbiju samo približila Evropi. On je obećao da će izaći na teren i pomoći u saniranju ovog puta čim pronađe slobodan helikopter.

Bojan Savić

 1. Sremac kaže:

  Slobodan helikopter? E ako sad naspete goriva u njega je….. vam ujnu.

  1. technocaja kaže:

   “Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije”

   On je ceo vanredna situacija

   1. zoran kaže:

    …држе га на црвеном аларму по вас дан…

 2. Ariela kaže:

  Ih nisam znala da taj put vodi u Albaniju sledeceg clana EU…pa odblokiravajte ga pre nego uvedu vize…

 3. Teoretičar zavere kaže:

  Ma ljudi, nema frke! Otvoriće se novi pravac prema EU. Posle ove podmukle opstrukcije od strane klizišta, planira se put za EU koji će da vodi preko sela Bajčetine. Tu ne bi smelo biti biti nikakvih problema a ponajmanje nekih klizišta ili hrastova koji sprečavaju gradnju. Lično će predsednik da nadgleda gradnju a možda se i dohvati lopate između dva pečenja rakije. Osim ako ne prevlada njegova ruska strana pa kaže “njet” gradnji puta ka EU, i promeni pravac prema Moskvi.

 4. Živadinka kaže:

  Ma u EU ćemo vodenim putem, zato nam više i neće trebati ovi putevi sto mogu da se odrone, pa neće morati ni da ih popravljaju, pošto su i do sada retko to činili. Imaćemo dva pravca jedan preko Beograda na vodi a drugi preko kanala Morava Vardar Solun.

  1. Guslar Perun kaže:

   Gresis, on ce na beloj ladji preko kanala Rajna -Majna -Dunav u Evropu a mi cemo niz vodu kao sto i uvek biva sa sirotom rajom.

 5. scoby kaže:

  Put prema EU se urusio jer je njime prosla strojevim korakom Vojska Srbije (na celu sa Predsednikom Grobarom) prema Putinovoj paradi u Moskvi.

 6. aleksandar kaže:

  ….ako nas Picousti vodi, onda nam je bolje pod klizistem…..

 7. gradjanin kaže:

  Većina puteva je propala jer se ne popravljaju, a nove neće da prave jer im je uvek odgovaralo da smo na lošem glasu da bi nas zaobilazili, da bi nas vlast držala kao glupe robove s kojima mogu raditi sve šta hoće. Nema normalnih na vlasti, jer podržavaju masoneriju, sajentologe, i razne sekte u koje su učlanjeni. Zasadili su mržnju i zlo koje nikada neće doneti plodove dobra za ovaj narod.

 8. zoran kaže:

  Куку мени, а онај заобилазни пут за НАТО, са оним дивним порушеним мостовима које нам је баш НАТО изградио, није ваљда и он блокиран?
  А да ми сада кажемо како и нећемо у европску унију, пут се одблокира, а ми нагрнемо преко ноћи и све растуримо – знате ону титову фору са Неретве…

 9. ко се дере подобан је ићи kaže:

  На клизишту се нашла вуковарска табла…

 10. miki kaže:

  sizofrena klizista

 11. nisam bezobrazan kaže:

  Velju Ilica su pogresno citirali, nisu sneg i kisa blokirali Srbiji put ka EU, to je organizovao i platio Miskovic. Za te pare je moglo da se uradi nesto mnogo korisnije.
  Ps
  nisam sns studio B bot.

 12. himalajac kaže:

  ja mislim da su pre mnogobrojne fekalije blokirale sve puteve srbije

 13. ко се дере подобан је ићи kaže:

  На клизишту археолози пронашли легендарну Tabulu Vulkavarnu, I cent.P.E.U.,
  иначе аустроугарске производње чувене радионице Франц-Поћорек.

 14. Monika kaže:

  E, jebiga, ja spremila kofer (Dačićev) za EU! Nego, Marić kaže: “Nema većih problema!”. Zato ga i ne zovu u “Tešku reč”! Nek se zna! Eto!

 15. Dilan kaže:

  Ne znam čemu ova briga i ove dezinformacije o putevima. Pa mi i ne idemo putem u Evropsku uniju, već se, kako kažu vođa i ostali, “približavamo” EU. Svakim danom u svakom pogledu sve se više približavamo, zbližavamo, intimiziramo takoreći.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *