njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. mar. 2013

Knežević: Uništićemo sve moje izjave o mleku

Knežević smatra da je uništavanje njegovih izjava preventivna mera i da se nada da niko nije imao posledice zbog njih

BEOGRAD, 6. mart 2013, (Njuz) – Ministar poljoprivrede Goran Knežević najavio je danas da će, nakon objavljivanja zvaničnih rezultata analize mleka rađene u Holandiji, nadležne službe uništiti sve njegove izjave o mleku.

Knežević je istakao da je uništavanje njegovih izjava preventivna mera i da je apsolutno siguran da niko u Srbiji nije imao posledice zbog njih.

– Tokom protekle dve nedelje sam dao veliki broj izjava i nije bilo moguće kontrolisati tačnost baš svake od njih pa je moguće i da je neka izazvala izvesnu dozu nepoverenja. Ono što mogu da potvrdim je da su sve informacije koje sam objavio, pa čak i one koje su sporne i netačne, potpuno proverene – rekao je Knežević.

– To što sam izneo veliki broj kontradiktornih podataka bila je iznuđena mera u cilju zaštite potrošača i proizvođača. Najvažnije je da sada svi mogu da odahnu jer te izjave više neće postojati, a samim tim ni potreba da se neko optužuje i proziva zbog eventualnih posledica koje su mogle da izazovu. Verujem da smo ovim potezom pokazali zrelost i odgovornost u rešavanju problema koji, kao što sam više puta rekao, nije ni postojao – izjavio je ministar.

Knežević je istakao da mu je zbog uništavanja izjava jako žao jer su neke od njih postale izuzetno popularne u narodu i dodao je kako se nada da ista sudbina neće zadesiti i fotografije na kojima ispija mleko.

Soko Sokolović

 1. scoby kaže:

  Ne znam šta će nama uopšte ministar poljoprivredni, kad mali aca donosi odluke i u tom resoru? Mogli su da nađu neku zgodnu portparolku (sa nogama do vrata – kao što su one ”renesansne” dame iz jutarnjeg programa Studija B), da čita priopćenja malog ace, a i lepše bi izgledala dok ispija (kancerogeno) mleko.

  1. Sir Castic kaže:

   Dok ispita mleko kazes…tada neka na TV nalepe znak BRAZZERS i imas potpun ugodjaj.

 2. ariela kaže:

  Puj pike ne vazi…volim da pljujem pa da lizem…

  1. aleksandar opet kaže:

   mislim da ministar prvo lize pa pljuje, ali ajde….

 3. Ko to tamo... kaže:

  Ma neka je istakao!

 4. ivke kaže:

  pokrajnski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić je za najnoviji Njuz izjavio – pošto je vlada Srbije povećala dozvoljeni nivo aflatoksina na 0.5 ja sam sa olakšanjem počeo ponovo da dajem mleko svojoj deci. Tako treba da radi odgovorna vlada

 5. himalajac kaže:

  bice tu potreban jedan super shreder na 20 dana bez prestanka, da bi se unistile sve izjave ovog strucnjaka

 6. Zrenjaninac kaže:

  Tools/Clear recent history/ad afla

 7. Malo ja sam kaže:

  A jel moz’ da se malcice vreme unisti, pa da se vrati na period kada je doticni mlekopija umesto govora drzao resetke?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.