njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. mar. 2013

Knežević: Uništićemo sve moje izjave o mleku

Knežević smatra da je uništavanje njegovih izjava preventivna mera i da se nada da niko nije imao posledice zbog njih

BEOGRAD, 6. mart 2013, (Njuz) – Ministar poljoprivrede Goran Knežević najavio je danas da će, nakon objavljivanja zvaničnih rezultata analize mleka rađene u Holandiji, nadležne službe uništiti sve njegove izjave o mleku.

Knežević je istakao da je uništavanje njegovih izjava preventivna mera i da je apsolutno siguran da niko u Srbiji nije imao posledice zbog njih.

– Tokom protekle dve nedelje sam dao veliki broj izjava i nije bilo moguće kontrolisati tačnost baš svake od njih pa je moguće i da je neka izazvala izvesnu dozu nepoverenja. Ono što mogu da potvrdim je da su sve informacije koje sam objavio, pa čak i one koje su sporne i netačne, potpuno proverene – rekao je Knežević.

– To što sam izneo veliki broj kontradiktornih podataka bila je iznuđena mera u cilju zaštite potrošača i proizvođača. Najvažnije je da sada svi mogu da odahnu jer te izjave više neće postojati, a samim tim ni potreba da se neko optužuje i proziva zbog eventualnih posledica koje su mogle da izazovu. Verujem da smo ovim potezom pokazali zrelost i odgovornost u rešavanju problema koji, kao što sam više puta rekao, nije ni postojao – izjavio je ministar.

Knežević je istakao da mu je zbog uništavanja izjava jako žao jer su neke od njih postale izuzetno popularne u narodu i dodao je kako se nada da ista sudbina neće zadesiti i fotografije na kojima ispija mleko.

Soko Sokolović

 1. scoby kaže:

  Ne znam šta će nama uopšte ministar poljoprivredni, kad mali aca donosi odluke i u tom resoru? Mogli su da nađu neku zgodnu portparolku (sa nogama do vrata – kao što su one ”renesansne” dame iz jutarnjeg programa Studija B), da čita priopćenja malog ace, a i lepše bi izgledala dok ispija (kancerogeno) mleko.

  1. Sir Castic kaže:

   Dok ispita mleko kazes…tada neka na TV nalepe znak BRAZZERS i imas potpun ugodjaj.

 2. ariela kaže:

  Puj pike ne vazi…volim da pljujem pa da lizem…

  1. aleksandar opet kaže:

   mislim da ministar prvo lize pa pljuje, ali ajde….

 3. Ko to tamo... kaže:

  Ma neka je istakao!

 4. ivke kaže:

  pokrajnski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić je za najnoviji Njuz izjavio – pošto je vlada Srbije povećala dozvoljeni nivo aflatoksina na 0.5 ja sam sa olakšanjem počeo ponovo da dajem mleko svojoj deci. Tako treba da radi odgovorna vlada

 5. himalajac kaže:

  bice tu potreban jedan super shreder na 20 dana bez prestanka, da bi se unistile sve izjave ovog strucnjaka

 6. Zrenjaninac kaže:

  Tools/Clear recent history/ad afla

 7. Malo ja sam kaže:

  A jel moz’ da se malcice vreme unisti, pa da se vrati na period kada je doticni mlekopija umesto govora drzao resetke?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *