nazad na vrh

Knjiga o hrono dijeti sumnjivo debela

SRBIJA, 25. februar 2016, (Njuz) – Zbirka hrono recepata sa posebnim poglavljem koje objašnjava sve o hrono dijeti je iz nekog razloga neprikladno debela, javljaju izvori iz knjižara. Prema rečima očevidaca, umesto da na prvi pogled deluje kao knjiga za vitke i zdrave ljude, ona deluje “kao knjiga za ljude-kitove”.

– Prva asocijacija na knjigu nikako nije zdrava ishrana, nego punački prasac u oboru. Nilski konj u balerina-suknji, ako hoćete. Hoću zapravo da kažem da knjiga izgleda kao da je pojela celo dete koje je pre toga pojelo gurmansku, kaže za Njuz kupac Petar Strahović (28), koji i sam izgleda kao da bi mogao da smrša par desetina kilograma.

Stručnjaci se slažu da bi knjiga morala da bude vitkija, umesto što “izgleda kao da je koriste za potapanje kupusa.”

– Možda hrono dijeta zaista i deluje, ali u tom slučaju ne verujem da je ova knjiga probala tu ili ijednu drugu dijetu. Zanima me da li će biti i digitalno izdanje, ili ne postoji dovoljno širok ekran na koji bi stala, kaže naš poznati psiholog i stručnjak za obimnu literaturu Jovan Marić. – Knjiga je debela, debela, i najela se pepela, dodao je on.

Prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko kupaca ove knjige ju je vratilo u radnju i zahtevalo svoje pare nazad jer “ne žele da ih veličina knjige podseća na to koliki su morževi”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: ,
  1. Ovo kao da je prvi tom HRONOlogije vucicevih lazi i obecanja.

  2. Pa kad je autor KRKOBABIC !

  3. Narodne kuhinje preko firme MULTI,MUTI CATERING odskora primenjuju hrono ishranu,dele obroke oko 11.oo po najvišim tender standardima Gradonačelnika.Ako ne isporuče hrono tender obrok na vreme,obeštećuju konzumente,ako podnesu dokaze,uverenja i rešenja u skladu sa direktivom EU i gradlonaćelnika br.1ooo4-14

  4. Није књига дебела, свиње су дебеле а књига је опширна, је л’ тако господине Тејо?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix