nazad na vrh

Ko je dobio koju knjigu od Vučića

Tagovi: , ,
 1. Gojkovićka, Babić i Rističević… izuli :)

 2. Bukvar je svima podeljen, u specijalnom povezu i izdanju, kao jevandjelje na zakletvi, ispod ustava!

 3. Vulin”Nečista krv”,Mali “Mali princ”,Dačić “Nepodnošljiva lakoća postojanja,Stefanović “Dr”,Zorana “Pokondirena tikva”,Ana Brnabić”Gospođica”,Babić”Knjga o džungli”,Antić”Kroz pustinju i prašumu”,Krkobabić,”Starac i more”,Rističević “Narodni poslanik”.

  • E sad! Pa njihov mandat je još samo tri godine. Ko će ove silne knjižurine savladati u tom roku? Ako bukvar savladaju – malo li je?!

 4. A narod “jadnici”…Viktora Igoa…

 5. Generalno svi iz naprednjačkog pokreta trebalo je da čitaju Domanovića tako bi izbegli da nam država liči na njegove satire.Da je čitao “Stradiju” Toma ne bi delio ordenje na kilo,da je čitao “Vođu”Vučić nas ne bi vodio napred po svaku cenu pa makar u provaliju,a da su čitali “Mrtvo more”njihovi simpatizeri ne bi bili malograđani nesposobni da razlikuju moralno od nemoralnog,kulturu od kiča.Domanović je pre više od sto godina tačno opisao društvo u kome živimo sad.

 6. Cekaj bre koji je Ustav validan…Onaj iz 1974.sigurno NE.Tada je KiM bila AP,a sada…??A i Jevandjelju fale neke stranice i fusnote.
  Knjigu Dobrice Cosica,Daleko je Sunce,od sutra na poklon deli i Informer?Sve u svemu,knjigu Godina raspleta,autora Slobodana Milosevica iz 1986.,dobice poslanik Vojislav Seselj…Knjigu,Tesko je biti Bog,u vanparlamentarnoj konkurenciji dobice laureat Irinej!!!

 7. Za njih su i crtani romani previse komplikovane za citanje.
  Svako je dobio po jednu slikovnicu, a bajke su da im aca cita pred spavanje za laku noc. I onako pati od nesanice, pa ima vremena svu decu da uspava

 8. вучић је заслужио да први у историји прими још необјављену књигу (аутор од раније познат полицији): “Пичкоусти педерски испрдак Александар Муслиу и његова слинава пудлица неша стефановић” или “Лоповске ручерде крмаче зоране и уцењена лоповска веприна ивица дачић”.

 9. Ko je dobio knjigu”Alibaba i 40 razbojnika”?

 10. Море има ли кандидата за “Џингис кана”? Само ме то интересује…

 11. Ani ne treba ,,roko i njegove dve mame,, jer je dopisala još dva poglavlja.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix