Policija traga za počiniocem zločina
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

17. aug. 2017

Kod Budve otkrivena masovna grobnica roze flamingosa na naduvavanje

BUDVA, 17. avgust 2017, (Njuz) – Crnogorska policija otkrila je nekoliko stotina izduvanih i probušenih roze flamingosa na naduvavanje u masovnoj grobnici nedaleko od Budve, javljaju lokalni mediji.

Ovim je donekle razrešena misterija šta se dešava sa roze flamingosima nakon turističke sezone. Očekuje se da će nakon septembra biti otkriveno još mnogo ovakvih masovnih grobnica širom popularnih turističkih destinacija u svetu.

Policija kaže kako je prizor koji su otkrili bio užasan.


-Navikli smo da nakon turističke sezone nalazimo gomile turističkog otpada poput praznih bočica sa losionom za sunčanje, pašteta kojima je istekao rok i kutija Mljevenog Đetića, ali na ovako nešto još uvek nismo naišli. Mnoge kolege su zbog trauma morali da zatraže stručnu pomoć – kaže načelnik budvanske policije Mirko Lazojević.

Kako se saznaje, za počiniocima ovog zločina nad roze flamingosima se još uvek traga, ali su šanse da oni budu privedeni pravdi slabe jer su svi tragovi zločina pažljivo uklonjeni mirišljavim maramicama za ruke iz ribljih restorana.

Policija ne isključuje mogućnost da su napušteni i odbačeni flamingosi sami došli na ovo mesto da uginu na miru.

Prema nezvaničnim saznanjima, nadležni iznose pretpostavku da su roze flamingosi verovatno mislili da će biti u trendu i sledeće godine, ali svi znamo da to nije slučaj i da će se turisti vratiti uobičajenim životinjama na naduvavanje, “poput ajkula, krokodila i onih glupih delfina sa kojih uvek sklizneš.”

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Znaci…flamingosi su ispumpana opozicija a turisticka sezona su izbori…ili… Izduvani flamingosi su vuciceva obecanja a masovna grobnica onemocala Srbijica…ili su jednostavno nase pink starlete pokusale da se bave svojom osnovnom delatnoscu-pusenjem pa zubima probile glavu jadnih flamingosa misleci da su patke njihovih musterija.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Nisu to flamingosi nego žute patkice u rijaliti šou pink televizije!

 3. voya montoya kaže:

  Tako je to kad Srbija ima more rezolucija,od 12-44,13-89,i pride poglavlja od 35 do 00…!!!Rose preletacevici ce se vratiti,ali rode cekaju prva gnezda nakon deklaracije o opstanku r o s e Nacije…!!!

 4. Malo mnogo kaže:

  Na đubrištu istorije otkrićemo i grobnice ispušenih muštikli i izduvanih balona,sve prolazi i stari ili postaje demode,jedino političari uspešno odolevaju.Jako su fleksibilni,menjaju uverenja i stavove,preleću i podmeću, menjaju sastav i agregatno stanje, menjaju resore i nadležnosti,oni su naš nepresušni izvor beznađa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *