nazad na vrh

Kod komšinice Popović sa četvrtog sprata pronađeni tračevi za masovno uništenje

Pixabay
Komšije su sumnjale da komšinica Popović raspolaže opasnim tračevimaFOTO: Pixabay

BEOGRAD, 9. avgust 2018, (Njuz) – Policija je kasno sinoć privela komšinicu Popović sa četvrtog sprata nakon što je, prilikom upada u njen stan pronašla tračeve za masovno uništenje.

Prema izvorima sa lica mesta, neko od komšija, po svemu sudeći Dragan iz suterena, prijavio je komšinicu Popović nakon izjava predsednika Vučića da se zemlja mora braniti od tračeva.

Veliki broj komšija je sumnjao da komšinica Popović raspolaže tračevima, ali ovo je prevazišlo naša očekivanja. Po svemu sudeći komšinica je već duže vreme u tajnosti proizvodila tračeve obogaćene detaljima, a razmere tračeva su, da su pali u pogrešne ruke, mogle ozbiljno da ugroze državnu bezbednost, kao i bezbednost svih koji žive u krugu od nekoliko stotina kilometara, izjavili su nadležni organi poslati na lice mesta.

Nakon privođenja, retko koji komšija je bio spreman da da izjavu, u strahu za svoju sigurnost i zbog mogućnosti odmazde tračevima.

– Ne znam ja ništa. Komšinica Popović je bila mirna i povučena žena, niko u komšiluku se nije ovome mogao nadati. Čak i da je bilo nekih tračeva, to je sve bilo za ličnu upotrebu i u rekreativne svrhe, kaže komšija P.P iz stana 34 koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, bilo je i onih hrabrijih, poput komšinice sa sprata ispod.

– Primetila sam da su joj u poslednje vreme, kad se okupimo na kafici u dvorištu, tračevi jači nego inače, a malo sam i sama pod njenim uticajem počela da sumnjam u istinitost onoga što nam serviraju preko novina, kaže ova nesrećna žena.

Kako se nezvanično saznaje, policija će stan komšinice Popović staviti pod karantin dok se u zaštitnim odelima ne pretraže svi ćoškovi u slučaju da ima ostataka tračeva koji bi mogli biti opasni po okolinu.

Viktor Marković

  1. Bravo, vise i ne čitam normalne vesti.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ha, ha, ovo je kao onaj skeč Monti Pajtona o smrtonosnom vicu…

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Komsinica je ocigledno razgranicila sa stanarima i Upravnikom zgrade…!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix