Komšije su sumnjale da komšinica Popović raspolaže opasnim tračevima
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

09. aug. 2018

Kod komšinice Popović sa četvrtog sprata pronađeni tračevi za masovno uništenje

BEOGRAD, 9. avgust 2018, (Njuz) – Policija je kasno sinoć privela komšinicu Popović sa četvrtog sprata nakon što je, prilikom upada u njen stan pronašla tračeve za masovno uništenje.

Prema izvorima sa lica mesta, neko od komšija, po svemu sudeći Dragan iz suterena, prijavio je komšinicu Popović nakon izjava predsednika Vučića da se zemlja mora braniti od tračeva.

Veliki broj komšija je sumnjao da komšinica Popović raspolaže tračevima, ali ovo je prevazišlo naša očekivanja. Po svemu sudeći komšinica je već duže vreme u tajnosti proizvodila tračeve obogaćene detaljima, a razmere tračeva su, da su pali u pogrešne ruke, mogle ozbiljno da ugroze državnu bezbednost, kao i bezbednost svih koji žive u krugu od nekoliko stotina kilometara, izjavili su nadležni organi poslati na lice mesta.

Nakon privođenja, retko koji komšija je bio spreman da da izjavu, u strahu za svoju sigurnost i zbog mogućnosti odmazde tračevima.

– Ne znam ja ništa. Komšinica Popović je bila mirna i povučena žena, niko u komšiluku se nije ovome mogao nadati. Čak i da je bilo nekih tračeva, to je sve bilo za ličnu upotrebu i u rekreativne svrhe, kaže komšija P.P iz stana 34 koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, bilo je i onih hrabrijih, poput komšinice sa sprata ispod.

– Primetila sam da su joj u poslednje vreme, kad se okupimo na kafici u dvorištu, tračevi jači nego inače, a malo sam i sama pod njenim uticajem počela da sumnjam u istinitost onoga što nam serviraju preko novina, kaže ova nesrećna žena.

Kako se nezvanično saznaje, policija će stan komšinice Popović staviti pod karantin dok se u zaštitnim odelima ne pretraže svi ćoškovi u slučaju da ima ostataka tračeva koji bi mogli biti opasni po okolinu.

Viktor Marković

 1. Marko kaže:

  Bravo, vise i ne čitam normalne vesti.

 2. scoby kaže:

  Ha, ha, ovo je kao onaj skeč Monti Pajtona o smrtonosnom vicu…

 3. voya montoya kaže:

  Komsinica je ocigledno razgranicila sa stanarima i Upravnikom zgrade…!

 4. svejk kaže:

  Bojim se da ste pogrešno stavili ime Popović, jer ju je moja komšinica Trifković nadjebala u izmišljotinama, prljavim podmetanjima komšijama, tračevima, i mržnjom prema ostalim komšijama zato što je pre trideset godina dobila stan solidarnosti od društvene firme koji je u vreme inflacije otkupila za deset maraka, Jedan od komšija ju je nagovorio da otkaže plaćanje održavanja SIZ-u stanovanja pa je za trideset godina uštedela 3600 Eura. Kada se komšiji ispod nje desio kvar jer je bacala masne otpatke u kanalizaciju pa se ona zaglavila, nije htela da da novac za odglavljivanju kanalizacije jer je mrzela komšiju zato što mu je stan na prizemlju, i zato što nema, kao ona, imanje koje je morala da obrađuje u drugoj republici. Stalno je komšiji parkirala auto ispod prozora dok nije skupila novac za kupovinu garaže koju je stavila na parking prostor bez dozvole vlasti. Ako je komšija bio protiv da plati popravke koja je ona organizovala skuplje nego što bi platio da je popravak organizovao sam, bez njenog organizovanja, ona bi ga devastirala sa tračevima da je protiv vlasti jer nije hteo da se dovede na vlast upravnik zgrade koga je ona postavila. Stalno je sedela ispred žive ograde i promatrala šta radi komšija da bi ga optužila da je ostavio nekoliko tegli za paradajz pored terase. Toliko je mrzela komšiluk da je sa svojim stvarima zakrčila požarni put iz zgrade i probala srušiti dimnjak koji je imao ventilator za provetravanje stanova(samo da komšijama bude gore). Tračeve je prosipala svaki put kada je prolazila hodnikom i stepeništem, pa su se neki i primili na njih. Na kraju je zbog silne mržnje i zavisnosti od tračeva dobila tešku bolest i odselila nazad na imanje odakle je došla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *