Svi zainteresovani mogu da dođu kod Terazijske česme, a jedini uslov da biste učestvovali u popularnoj menjaži jeste da imate neku državnu funkciju
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

27. jun. 2017

Kod Terazijske česme organizovana razmena ministarskih resora

BEOGRAD, 27. jun 2017, (Njuz) – Na beogradskim Terazijama danas i sutra biće organizovana razmena ministarskih resora u Vladi Srbije. Svi zainteresovani mogu da dođu kod Terazijske česme u periodu od 10 do 19 časova, a jedini uslov da biste učestvovali u popularnoj menjaži jeste da imate neku državnu funkciju.

Među prvima koji su menjali funkcije bili su Aleksandar Vulin, koji svoju funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja menja sa Zoranom Đorđevićem za mesto ministra odbrane.

– Moram da priznam da nije bilo lako. Zoran je tvrd igrač, ali smo se na kraju nekako dogovorili. Za mesto ministra odbrane morao sam da mu dam mesto ministra za rad, tri kompleta crnih uniformi i godišnju ulaznicu u spa centar. Ipak, Zoran se pokazao kao lafčina, pa mi je rekao da će mi ulaznicu u spa centar dati da koristim kad njemu ne bude trebala – rekao je Vulin.

Iako je bilo za očekivati da bi premijerska funkcija bila najprimamljivija za menjažu i da se za nju nudi najveći broj funkcija to ipak nije bio slučaj. Ubedljivo najveću cenu je dostiglo mesto Rasima Ljajića.

– Ako biste hteli da budete Rasim Ljajić, morali biste da date baš jake funkcije jer je Rasim Ljajić sigurica mesto u Vladi, a to košta. Trenutno jedino, da tako kažem, skuplje mesto od ovoga je predsednik države, ali to i onako nikome ne pada na pamet da traži – rekao nam je jedan od učesnika koji je želeo da ostane anoniman.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Ministarke u Vladi : Ana, Zorana, Nela, Jadranka, Slavica i Neša, su razmenjivale opremu iz seXXXi sopova.
  Vanja im se kasnije pridruzio.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Znači u Srbiji, pod naprednjacima, konačno proradila berza rada!

 3. madjionocar kaže:

  …a mogli su “razmenu ” tj.berzu superpozicija da vrate kod VUKOVOG PARKA, jer mesto ima tradiciju, obzirom na kvalifikacije vecine kandidata !!!

 4. Баш Рђа kaže:

  Били шиптар, педер, лезбејка, алкос, неки лудак и плавуша, и направили владу…није виц.

 5. Malo mnogo kaže:

  Sve nestaje,prolazi,menja se, samo su nam ministri večni.

 6. voya montoya kaže:

  Vreme je da se osvestate,osvestite,kako rece Ministar pripadnika poljoprivrednih poslova…!!!Trziste odredjuje cenu malina…!!!!E obrace i ostale filharmonijske kulture,sudeci prema trzisnoj susi nasih Ministara spoljasnih dela…Koji slave Sunce,kroz pesmu O Sole mio,znajuci da smo uspostavili Miljacku,iako Beograd ima dve reke…Sunce mu kalaisano…!!!

 7. Natasa kaže:

  Uvek tacni i pouzdani Njuz¡

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *