Koji su uslovi prosvetara za obustavljanje štrajka

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. sep. 2014

prosvetari

 1. Boban kaže:

  I uslov svih uslova,da letnji raspust traje od 1.marta do 30.oktobra

 2. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  10. Da učenici sedmih i osmih razreda osnovne škole ne donose na časove svoje mobilne telefone koji koštaju kao njihova mesečna zarada.

  11. Da se buduće nove škole obavezno grade pored železničkih pruga. One su idealne kao sredstvo za ispunjenje štrajkačkih zahteva.

  12. Da bi se sprečilo švercovanje učenika u gradskom saobraćaju, zahtevamo da u svakom vozilu, bilo da je to tramvaj, autobus ili trolejbus, iznad svakog sedišta bude zalepljena slika Siniše Malog. Sigurni smo da bi šverc opao za 100%.

 3. celtic kaže:

  10. Da svi bivši učenici, sada poznati i uspješni ljudi, urade za kaznu 100 tetovaža: “Iako sam uspio, ostao sam nepismeni idiot!”.

 4. tijosav kaže:

  Ostali zahtjevi su na mjestu , ali da se ministar šiša na ćelavo je totalna glupost.Mnogo je bolje da napravi čirokanu i ofarba krestu u zeleno.Ostatak glave može da obrije ili ošiša na keca.Izgledao bi mnogo zajebano.

 5. Ja sam kaže:

  Prosvetari Megatrenda:
  -Da deca bogatih politicara i pevaljki mogu doktorirati sa 12 godina.

 6. patrijota bez iskustva kaže:

  13. Zabraniti unošenje cveća, kafe i donjeg veša u škole za 7. i 8. mart. Prosvetari treba da budu poštovani makar kao lekari i sudije. i, nije dovoljno da to poštovanje deca iskazuju početkom marta, a roditelji krajem škosle godine.

 7. Strani Placenik kaže:

  Da dobiju dnevnike sa vec zakljucenim ocenama!

  1. celtic kaže:

   A odabranim učenicima odmah i radne knjižice i Audi gratis.

 8. Perica kaže:

  1, 5, i 6 bi mogli da se nađu na stvarnom zahtevu. Možemo se mi ovde smejati, al’ da mene svaki dan neko napada na poslu, ja bih ga odrobijao ma čiji da je sin. Ti ljudi istrpe ne samo decu, nego i još gore roditelje, političke direktore, lokalne moćnike… [drugarica je nastavnik pa kad cujem sta se sve desava danas, ne prolazim pored skole]

 9. Dragoljub kaže:

  Najvažnije, da se “strogim ukorom predisključenje” kazni svaki učenik koji teže povredi više od 5 nastavnika u toku jedne školske godine!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *